MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Gran Duque D'Alba Brandy de Jerez Oro Cutie 0.7L

Gran Duque D'Alba Brandy de Jerez Oro Cutie 0.7L
IN CURS DE APROVIZIONARE
Gran Duque D'Alba Brandy de Jerez Oro Cutie 0.7L
521,43 lei
Fără TVA: 438,18 lei
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Alcool40%
CategorieBrandy de Jerez
Litraj0.7L
RegiuneJerez
Tara de origineSpania

Gran Duque D'Alba Brandy de Jerez Oro Gran Solera Reserva Especial este un brandy premium de cea mai înaltă calitate, recunoscut și apreciat în universul băuturilor alcoolice. Acest brandy impresionant are o serie de caracteristici remarcabile:

  • Este produs în prestigioasa regiune Jerez de la Frontera din Andaluzia, Spania, celebră pentru creația de brandy-uri excepționale. Influențat de climatul unic al acestei zone și maturat în butoaie de sherry, brandy-ul Gran Duque D'Alba beneficiază de o proveniență de încredere.
  • Obținut prin îmbătrânire îndelungată și atentă în butoaie de stejar, Gran Duque D'Alba Brandy de Jerez Oro Gran Solera Reserva Especial se distinge prin aromele sale complexe și caracteristicile distincte.
  • Notele bogate și complexe sunt o adevărată plăcere pentru simțuri. Descoperiți fructe uscate, prune, migdale și vanilie, toate armonios îmbinate într-o experiență senzorială rafinată.
  • Cu un gust echilibrat și catifelat, acest brandy oferă o simfonie de arome. Cu accente de cacao, caramel și subtile condimente, palatul va fi răsfățat cu o eleganță fină și sofisticată.
  • Finish-ul său lung și profund lasă o amprentă memorabilă. Aromele și caracteristicile se mențin în timp, oferind o experiență de degustare extraordinară.

Gran Duque D'Alba Brandy de Jerez Oro Gran Solera Reserva Especial este considerat unul dintre cele mai superioare brandy-uri datorită calității sale excepționale și atenției acordate fiecărui detaliu în procesul de producție. Apreciat de cunoscătorii de brandy din întreaga lume pentru eleganța sa, rafinamentul și gustul său excepțional.

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate