MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Jad Special Reserve XO 40 ani 0.7L

Jad Special Reserve XO 40 ani 0.7L
CARACTERISTICI
Alcool40%
CategorieVinars X.O.
Litraj0.7L
RegiuneDealurile Vrancei
Tara de origineRomania
Vechime40 ani

Infiintata in anul 1949, cu peste 70 de ani de experienta, Vincon dezvolta si diversifica permanent o intreaga gama de produse de calitate. Calitatea produselor este recunoscuta de catre specialistii din intreaga lume, astfel o mare parte din vinurile si vinarsurile aflate in portofolilu Vincon Romania au castigat peste 400 de medalii la competitii nationale si internationale. Acest vinas este un sortiment foarte special si o editie limitata adaugata la portofoliul mostenirii companiei. Jad Special Reserve XO este un vinars cu gust interesant special creat pentru iubitorii de bauturi mai extravagante si rafinate. Este produs in Vrancea si lasat la maturat in crama Paradis. Este obtinut din soiurile de struguri Aligote si Fetească Regala, distilat prin dubla distilare la foc direct in instalatii de cupru 100% din vinuri invechite in contact cu lemnul de stejar. Timp de peste 40 de ani este maturat in butoaie din lemn de stejar cu o capacitate de 450-600 de litri. Pentru acest sortiment deosebit se recomanda savurarea doar gheata. 

Culoare: Ambra.  

Miros: Arome vegetale, cu note de fructe uscate si condimente.

Gust: Incanta cu note de ciocolata, tabac si cafea invaluite in tuse discrete de vanilie, scortisoara si piper completate de note de nuci versi si portocala.

Etichete: Brandy , Brandy , Vinars , Jad
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate