MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Valiza Deluxe cu 9 Accesorii de Vin - Gift Set

Valiza Deluxe cu 9 Accesorii de Vin - Gift Set
Valiza Deluxe cu 9 Accesorii de Vin - Gift Set
Valiza Deluxe cu 9 Accesorii de Vin - Gift Set
PRODUS
NOU
IN CURS DE APROVIZIONARE
Valiza Deluxe cu 9 Accesorii de Vin - Gift Set
Valiza Deluxe cu 9 Accesorii de Vin - Gift Set
Valiza Deluxe cu 9 Accesorii de Vin - Gift Set
Valiza Deluxe cu 9 Accesorii de Vin - Gift Set
135,00 lei
Fără TVA: 113,45 lei
  • Disponibilitate: IN CURS DE APROVIZIONARE
  • Brand: PlanetFUN
  • Cod Produs: 30889
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
AtentieSticlele NU sunt incluse.
CuloareNegru
Dimensiune21.5 x 26.3 x 7.5 cm
MaterialAccesoriile sunt fabricate din otel inoxidabil; Valiza este realizata din piele ecologica si este prevazuta cu maner.
Continut1 x Tirbuson; 2 x Rezerve pentru tirbuson; 1 x Palnie; 1 x Inel de picurare; 1 x Taietor de folie; 1 x Termometru; 2 x Dopuri de vin.Sticlele sunt cu titlul de prezentare.

Într-o lume a vinului unde fiecare picătură spune o poveste și fiecare degustare este o călătorie, Setul Valiza Deluxe cu 9 Accesorii de Vin reprezintă apogeul eleganței și rafinamentului. Acest set premium, alcătuit din 9 piese meticulos create, nu este doar un kit de accesorii pentru vin, ci o operă de artă în sine. Cu un design sofisticat și confecționat din cele mai fine materiale - o combinație elegantă de oțel inoxidabil și piele ecologică - acest set este o declarație de stil și bun gust.

Fiecare element din acest set a fost proiectat pentru a oferi nu doar funcționalitate, ci și o experiență estetică inegalabilă. Fie că e vorba despre tirbușonul precis, dopurile de rezervă, pâlnia, inelul anti-picurare, tăietorul de folie sau termometrul, fiecare componentă strălucește în lumina atenției acordate detaliilor.

Pentru pasionații de vin, această valiză reprezintă un portal către lumea aromelor fine și a texturilor complexe. Este mai mult decât un simplu set de accesorii; este o invitație la o călătorie senzorială, unde gustul și mirosul se întâlnesc cu eleganța și rafinamentul.

Organizatorii de evenimente găsesc în acest set un aliat de neînlocuit. Cu acest set elegant, orice degustare devine un eveniment memorabil, iar vinurile devin vedetele serii. Această valiză devine o prezență subtilă, dar puternică, la orice masă, aducând cu sine aura sofisticată a unei experiențe vinicole de excepție.

Setul conține:

  • 1x Tirbușon: Un instrument precis pentru deschiderea fiecărui vin cu eleganță și ușurință.
  • 2x Rezerve pentru Tirbușon: Două rezerve pentru a asigura deschiderea fără probleme a viitoarelor sticle de vin.
  • 1x Pâlnie: Pentru o turnare elegantă și controlată a vinului în paharele dvs. prețioase.
  • 1x Inel de Picurare: Pentru a menține sticla curată și a preveni stropirea picăturilor de vin.
  • 1x Tăietor de Folie: Pentru a îndepărta cu eleganță sigiliile de pe gâtul sticlei, pregătindu-l pentru degustare.
  • 1x Termometru: Pentru a vă asigura că fiecare pahar este servit la temperatura perfectă.
  • 2x Dopuri de Vin: Două dopuri elegante pentru a păstra prospețimea vinului pentru o degustare ulterioară.

Setul Valiza Deluxe cu 9 Accesorii de Vin nu este doar un set de instrumente; este un portal către lumea rafinată a degustării de vinuri, unde fiecare pahar devine o ocazie de a sărbători arta vinului. Eleganța și funcționalitatea se îmbină aici pentru a crea o experiență vinicolă incomparabilă. Acest set este nu doar un cadou perfect pentru iubitorii de vin, ci o investiție într-o călătorie continuă spre descoperirea subtilităților vinului.

Etichete: Gifts , Gifts , Gift Sets , Planetfun
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate