MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Kimbo Aroma Gold cafea boabe 250 g

Kimbo Aroma Gold cafea boabe 250 g
CARACTERISTICI
Gramaj250 g
CategorieCafea
Tara de origineItalia
AromeIntense
ContinutCafea boabe
TipCafea arabica
ProducatorKimbo

    Totul a început în urmă cu peste cinzeci de ani, când o familie pasionată dezvolta o afacere din prăjirea cafelei, pentru a satisfice cererile locale. Afacerea a înflorit și continuă și astăzi. Succesul începe de la selecția ingredientelor, astfel fiind în permanentă căutare a celor mai fine și celor mai bune soiuri de boabe de cafea perfecționâdu-le în conformitate cu tradiția napoletană. Kimbo este una dintre cele mai mari case de prăjire a cafelei din Italia. A devenit în scurt timp un lider pe piața italiană prin ideile inovatoare, pasiune și calitate excepțională.

    Acest sortiment delicat este un amestec deosebit de cafea arabica 100% din America Centrală și de Sud. Aroma Gold este o cafea proaspătă și prăjită, perfectă pentru un espresso cu aroma intensă și cremă persistentă, dar și pentru un Cappuccino sau un Morning Latte. Aici veți găsi o varietate excelentă din gama de amestecuri Kimbo disponibile în diferite gramaje potrivite pentru obținerea unei cafele tentante cu o aromă delicată, acasă.

Etichete: Cafea , Cafea , Cafea Boabe , Kimbo
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate