MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Dallmayr Prodomo cafea macinata 250 g

Dallmayr Prodomo cafea macinata 250 g
CARACTERISTICI
Gramaj250 g
CategorieCafea
Tara de origineGermania
AromeDelicate
ContinutCafea macinata
TipCafea arabica
ProducatorDallmayr
Dallmayr este una dintre cele mai cunoscute marci de cafea din Germania si este cea mai mare afacere care realizeaza delicatese in Europa. Aceasta companie are in spate o istorie de peste 300 de ani si este inca in proprietatea familiei. Astazi sediul central al companiei Alois Dallmayr este situat in Dienerstraße, un oras vechi din Muchen. Dallmayr este renumit ca procesor de cafea arabica cruda, pe care compania o furnizeaza la nivel mondial. 

Arta acestei cafele consta in obtinerea in permaneta a aceluiasi profil aromatic obtinut din calitatea 100% Arabica. Arta prajirii Dallmayr favorizeaza concervarea intregii arome ceea ce confera cafelei un gust puternic. Acest sortiment este obtinut din cele mai fine boabe de cafea Arabica provenite din culturi situate in zone muntoase din Ethiopia, una dintre cele mai bune regiuni de cultivare a cafelei din lume.

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate