MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Gin Earl Brown Dry 1L

Gin Earl Brown Dry 1L
Gin Earl Brown Dry 1L
34,06 lei
Fără TVA: 28,62 lei
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Alcool37.5%
CategorieDry Gin
Litraj1L
Tara de origineGermania
AromeIenupar, citrice

Earl Brown Dry Gin este un brand ce face parte din Braun Spiritousen, o companie din Germania producatoare de bauturi alcoolice. Aceasta companie este prezenta pe piata din secolul al XIX-lea, din 1859 mai exact, o intindere pe trei secole care nu au fost intotdeauna monotone, chiar si pentru micul sat viticol si pasnic de unde se afla compania. Braun Spiritousen a supreavietuit in acest timp razboaielor, exploatarii, crizelor economice si multor altor lucruri, de la vehiculele trase de cai la camionul modern si de la contabilitatea scrisa de mana la lumea digitala si de la umplerea butoaielor cu palnii la cele mai noi sisteme de umplere de inalta tehnologie, aceasta este istoria companiei in care timpurile s-au schimbat si au fost nevoiti sa se ocupe in mod constant de situatii noi.

Earl Brown Dry Gin este rezultatul schimbarilor produse in acesti ani, a modurilor si gusturilor contemporane, este rezultatul cautarii potrivirii gusturilor clientilor contemporani. Acest dry gin are o aroma clasica de gin londonez, de ienupar si un caracter acru cu note netede de citrice fiind perfect pentru a amesteca un gin delicios cu un tonic.

Etichete: Gin , , Gin , Braun Spirituosen
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate