MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Gin JJ Whitley London Dry 0.7L

Gin JJ Whitley London Dry 0.7L
CARACTERISTICI
Alcool40%
CategorieGin artizanal
Litraj0.7L
Tara de origineAnglia
Inca din anul 1762, familiile Whitley si Neill care au inceput sa distileze bauturi spirtoase fine folosind cele mai bune ingrediente din intreaga lume. Apreciati si binecunoscuti pentru sortimentele palpitante pline de arome care sunt inspirate de gradinile englezesti.
Gama JJ Whitley a fost lansata in anul 2016 si poarta numele de John Jamaes Whitley primul din generatia familiei Whitley. Conceptul acestei game se adreseaza in special tinerilor, desi prin alegerea numelui, ca marca, ancoreaza produsul in valorile traditionale britanice. 

London Dry Gin este realizat dupa o reteta clasica si este produsul a opt generatii de istorie. Pentru realizarea acestui sortiment se folosesc opt plante botanice si anume coaja de portocala, coaja de lamaie, ienupar, seminte de angelica, seminte de coriandru, scoarta de cassia si radacina de orris. JJ Whitley London Dry Gin este un gin aromat cu note dominante de ienupar, cu o textura catifelata delicios pentru un gin tonic.
Etichete: Gin , Gin , Gin Artizanal , Jj Whitley
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate