MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Gin Magura Zamfirei Wolfpack Moonlight 0.1L

Gin Magura Zamfirei Wolfpack Moonlight 0.1L
PRODUS
NOU
ARTIZANAL
Gin Magura Zamfirei Wolfpack Moonlight 0.1L
28,56 lei
Fără TVA: 24,00 lei
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Alcool40%
CategorieGin artizanal
Litraj0.1L
Tara de origineRomania

Ginul artizanal Magura Zamfirei Wolfpack Moonlight 0.5L este cu adevărat remarcabil, oferind o experiență gustativă deosebită. Aromele sale complexe și sofisticate, care împletesc ienupărul, coriandrul, scorțișoara și coaja de lămâie, creează un buchet aromatic plin de profunzime. Gustul echilibrat și rafinat, susținut de accente subtile de scorțișoară și note citrice, adaugă un profil gustativ plăcut și complex. Textura fină și catifelată în gură adaugă o notă de rafinament în experiența de degustare, iar finalul lung și persistent oferă o senzație de satisfacție și răsfăț.

Produsele Magura Zamfirei sunt cunoscute pentru calitatea lor, iar Wolfpack Moonlight nu face excepție. Acest gin artizanal este realizat cu atenție și pricepere, folosind ingrediente de înaltă calitate și tehnici artizanale, asigurând astfel un produs de încredere și apreciat. Culoarea sa vibrantă și distinctivă, albastru, este obținută prin adăugarea plantei "floarea de fluture" în procesul de producție. Pigmenții naturali din petalele sale albastre intense conferă ginului culoarea caracteristică, fără a afecta gustul sau siguranța produsului.

Culoarea albastră adaugă o notă de originalitate și atracție vizuală, făcând din acest gin artizanal o alegere distinctă și interesantă. Cu toate acestea, experiența gustativă și calitatea ginului Magura Zamfirei Wolfpack Moonlight rămân aspectele cele mai importante. Aromele complexe, gustul echilibrat și finisajul lung fac din acest gin o alegere excelentă pentru iubitorii de ginuri distinse și de calitate superioară, care apreciază rafinamentul și autenticitatea în lumea băuturilor spirtoase.

Etichete: Gin , Gin , Miniaturi , Magura Zamfirei
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate