MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Vodka Pravda Peach 0.7L

Vodka Pravda Peach 0.7L
CARACTERISTICI
Alcool37.5%
CategorieVodka
Litraj0.7L
Tara de originePolonia
AromePiersici

Pe mosiile private apartinand unor familii nobile poloneze celebre, distilatorii de la Pravda au perfectionat arta de a produce vodca. O grija si o atentie deosebita erau acordate inventarului privat de bauturi alcoolice destinat proprietarului si oaspetilor sai. Acest inventar select, produs in cantitati foarte mici, era, in mod natural, mandria distileriei, iar reteta sa a devenit secretul familiei. Distilarea in mai multe etape, impreuna cu utilizarea de boabe de secara dulce selectionate si apa de izvor racoritoare, cu metode speciale de filtrare si rafinare, au facut posibila obtinerea unei bauturi spirtoase de o calitate fara precedent.

O noua verziune a vodci cu aroma de piersici de la producatorii polonezi Pravda, care a fost obtinută printr-un proces de distilare in cinci etape, la care s-a adaugat distilat natural de piersici albe franceze.

Miros: echilibrat, cu arome de fructe.

Gust: crocant si revigorant, cu arome de vanilie, piersici bogate si putin piper negru.

Etichete: Vodka , , Vodka , Pravda
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate