MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Tequila Corralejo Blanco 1L

Tequila Corralejo Blanco 1L
CARACTERISTICI
PremiiMedalie aur Super Premium Blanco - 2018 The Tequila & Mezcal Masters
Alcool40%
CategorieTequila
Litraj0.7L
StilBlanco
Tara de origineMexic

Distileria Corralejo este situata intr-o frumoasa ,,Hacienda'' care poarta numele orasului Penjamo, Guanajuato. Pe acest pamanat s-a nascut Miguel Hidalgo care a fost un preot romano-catolic mexican si o figura cheie in Razboiul de Independenta al Mexicului. Hidalgo este cel mai bine amintit pentru discursul sau "Strigatul lui Dolores" prin care a cerut incetarea dominatiei coloniale spaniole in Mexic. Hacienda Corralejo se extinde in multe parti ale lumii. Atractiile sale nu includ numai tequila, ci si istorie si cultura.

Hacienda Corralejo, pe langa faptul ca este o unitate de productie de tequila, este si un centru de evenimente sociale unde puteti trai momente magice din istorie.

Tequila Corralejo Blanco este sortimentul autentic, esential cu care au inceput istoria distilariei Corralejo, realizat din 100% agave albastre Webber, toate tequilele sunt albe la inceput si se odihnesc sau se invechesc in functie de timpul de maturitate.

Culoare: cristalina, limpede cu nuante argintii de mare stralucire.

Miros: pirer si fructe, agave crude cu tonuri intense de citrice si plante.

Gust: amestec de agave crude si gatite, obtinandu-se un echilibru perfect cu note de citrice si ierburi.

Recomandat in cocktailuri.

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate