MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Rom Dos Maderas 5 + 5 Pedro Ximenez Cutie 0.7L

Rom Dos Maderas 5 + 5 Pedro Ximenez Cutie 0.7L
PRODUS
NOU
Rom Dos Maderas 5 + 5 Pedro Ximenez Cutie 0.7L
142,29 lei
Fără TVA: 119,57 lei
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Alcool40%
CategorieRom
Litraj0.7L
StilDark
Tara de origineSpania

Dos Maderas nu numai ca combina cele mai bune doua metode de imbatranire din parti opuse ale globului, dar aduce si doua culturi impreuna. Pe de o parte, se afla mostenirea producatoare de rom din Barbados si Guyana, in Caraibe, iar pe de alta parte, bogata traditie de sherry din Jerez, in Spania, si mai ales cea a bodegii istorice Williams & Humbert. Distinsa cu Premiul National de Arhitectura, Williams & Humbert este cea mai mare bodega din Europa aflata sub un singur acoperis si contine peste 60.000 de butoaie de stejar american pentru invechirea sherry-ului si a brandy-ului.

Dos Maderas PX 5+5 ,, doua paduri'' in spaniola este un rom foarte vechi realizat printr-o tripla invechire. Acest rom este invechit timp de 5 ani in tara lui de origine, in climatul tropical al Caraibelor. Apoi se pleaca in Andaluzia, la imbuteliatorul istoric Williams & Humbert, pentru amestecarea lor si inca doua maturari: trei ani in butoaie de Palo Cortado "Dos Cortados", un soi rar de sherry, si ultimii doi ani in butoaie de sherry Pedro Ximenez. Rezultatul este un rom dulce, bogat in multiplele sale terroir-uri. 

Culoare: cupru intens cu reflexii rosii.

Miros: de fructe proaspete cu struguri, confiate cu prune si nuci, mai tarziu cu nunate de migdale. Butoiul este si el prezent si ne ofera note de lemn bine echilibrat si de tutun.

Gust: pe palat se gasesc note de tutun si nuci, fructele confiate sunt si ele prezente, dar putin în fundal. Ansamblul este dulce, dar destul de echilibrat cu alcoolul.

Finalul este lung. Se regasesc arome pe care le-am apreciat mai devreme: tutun, nuca, prune si lemn.

Dos Maderas PX 5+5 ar trebui sa fie baut neted.

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate