MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Rom Bacardi Major Lazer Limited Edition 0.7L

Rom Bacardi Major Lazer Limited Edition 0.7L
CARACTERISTICI
Alcool40%
CategorieRom
Litraj0.7L
StilGold
Tara de origineCuba

Fondata in anul 1862, Bacardi a devenit dintr-o distilerie comuna una din cea mai mare companie de bauturi spirtoase din lume, cu etichete vandute in peste 150 de tari. Romurile produse de familia Bacardi sunt realizate dupa propriile amestecuri si cu un process revolutionar. Liliacul Simbolul brandului Bacardi nu a fost ales la intamplare ci mai mult ca o superstitie pentru ca in Cuba liliecii sunt considerati norocosi, azi liliacul Bacardi fiind recunoscut de intreaga planeta.

Editia limitata, Bacardi Major Lazer este realizata sub atentia unui membru major Lazer si al unui ministru de rom de la Bacardi, creata dintr-o selectie de romuri invechite 3 si 4 ani pentru a obtine un rom de culoare chihlimbarului. Prin fiecare inghititura a acestui sortiment deosebit decoperim arome de fructe torpicale imbinate cu note de vanilie, migdale si tutun, toate legate intr-un finisaj persistent de lemn cu o atingere usoara de alcool. Bacardi Major Lazer se potriveste perfect in cocktail-uri tropicale.


Etichete: Rom , Rom , Gold Rum , Bacardi
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate