MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Rom Bacardi Reserva 8 ani 1L

Rom Bacardi Reserva 8 ani 1L
CARACTERISTICI
Alcool40%
CategorieRom
Litraj1L
StilGold
Tara de origineCuba
Vechime8 ani

Povestea romului Bacardi a inceput in anul 1862, cand familia Bacardi, condusa de Don Facundo stalpul Bacardi, a cumparat o distilerie in Santiago de Cuba. Acestia au aruncat la gunoi orice carte de reguli din domeniul distileriilor si si-au facut propriile amestecuri unice cu un proces revolutionar de fabricare a romului, care a schimbat modul in care se face romul chiar si pana azi. Popularitatea romului Bacardi nu cunoaste limite, fiind cel mai bine vandut brand de bauturi alcoolice din lume. 

Bacardi Reserva 8 ani este un rom complex obtinut prin metoda originala Bacardi. Acest sortiment este realizat dintr-un amestec de romuri maturate pe o perioada de opt ani. Romul Bacardi Reserva 8 ani este extrem de apreciat si este foarte neted. Complexitatea lui dezvaluie arome profunde in care notele de condimente si nuantele de lemn de stejar isi fac simtita prezenta. Se poate savura simplu cu gheata.

Etichete: Rom , Rom , Gold Rum , Bacardi
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate