MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Rom Miracielo Coleccion Patrimonio Artesano - Beer Cask Finish - 0.7L

Rom Miracielo Coleccion Patrimonio Artesano - Beer Cask Finish - 0.7L
PRODUS
NOU
ARTIZANAL IN CURS DE APROVIZIONARE
Rom Miracielo Coleccion Patrimonio Artesano - Beer Cask Finish - 0.7L
137,16 lei
Fără TVA: 115,26 lei
  • Disponibilitate: IN CURS DE APROVIZIONARE
  • Brand: Miracielo
  • Cod Produs: 6283
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Alcool38%
CategorieRom
Litraj0.7L
StilDark
Tara de origineGuatemala

În lumea distilării fine, Miracielo Artesano strălucește ca o creație excepțională, obținută cu grijă din esența dulce a trestiei de zahăr. Acest elixir rafinat trece printr-un proces meticulos de distilare și îmbătrânire, adăugându-i trăsături distincte care îl definesc.

  • Îmbătrânire în Butoaie de Bourbon: În drumul său spre perfecțiune, Miracielo Artesano își începe călătoria în butoaie de Bourbon, unde romurile selecționate sunt distilate cu atenție și apoi lăsate să îmbătrânească timp de 3 până la 10 ani. Acest proces îndelungat în butoaiele impregnate cu aromele distincte ale Bourbon-ului contribuie la dezvoltarea unui buchet aromatic bogat și complex. Note subtile de vanilie se împletesc armonios cu dulceața trestiei de zahăr, creând astfel un profil gustativ cu adevărat unic.
  • Finalizare în Butoaie de Bere Artesanală Don Nadie: Cu toate acestea, cireașa de pe tort în povestea Miracielo Artesano este etapa finală a procesului de îmbătrânire. Aici, romul deschide brațele primitoare pentru a primi berea artizanală Don Nadie din Antigua. Aceste două lumi se întâlnesc într-un dans gustativ de excepție. După ce romurile și berea artizanală sunt îmbinate cu pricepere, ele sunt supuse unei a doua maturări în butoaiele care au adăpostit berea de culoare ambrată Don Nadie.
  • Arome: La prima întâlnire, nasul este răsfățat cu arome dulci de malț și vanilie, într-un dans parfumat și sublim.
  • Gust: Pe palatin, experiența devine din ce în ce mai intrigantă. Gusturile cerealiere evoluează, dezvăluind note de prune, vanilie și caramel. Această evoluție oferă o experiență gustativă complexă și rafinată.
  • Final: Ca o simfonie ce atinge apogeul, lemnul se topește subtil, culminând într-o notă finală ce se distinge prin accentele de coajă de portocală confiată și hamei.

Miracielo Artesano este mai mult decât o băutură; este o călătorie aromatică unică și memorabilă. Un tribut adus tradiției, rafinamentului și măiestriei în arta producerii romului. Cu siguranță, aceasta va îmbogăți orice colecție sau moment special, ducându-vă într-o călătorie senzorială plină de descoperiri.

Etichete: Rom , Rom , Dark Rum , Miracielo
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate