MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Pitu Original Do Brasil Cachaca 1L

Pitu Original Do Brasil Cachaca 1L
CARACTERISTICI
Alcool38%
CategorieCachaça
Litraj1L
Tara de origineBrazilia
Produs inainte de tequila Mexicana, pisco peruan si romul din Caraibe, Cachaca este primul lichior din America Latina. Localizat in Vitoria de Santo Antao, Pernambuco, Pitu este una dintre cele mai traditionale bauturi din Brazilia. Engarrafamento Pitu Ltda a fost fondata in anul 1938 de familiile Ferrer de Morais si Candido Careneiro si este condusa acum de a patra si a cincea generatie din cele doua familii. Cahaca este numita dupa creveti deveniti simbol al companiei, decize luata de fondatori inca de la inceput cand produceau Cachaca si gaseau cantitati mari de creveti in fuxul numit Pitu.

Pitu cachaça este o bautura de calitate inalta, cu un gust unic, obtinuta din trestia de zahar proaspat culeasa, se adauga cele mai bune ingrediente si apa de izvor pura, trece printr-un control strict al calitatii si este lasata sa se odihneasca in cuve de lemn cateva saptamani conferindui produsului arome intense. Pitu Cachaca are arome proasptete dominate de anason si plante aromatice cu influiente de condimente.
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate