MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Sake Mitsutake Tezukuri Junmai Shu 0.27L

Sake Mitsutake Tezukuri Junmai Shu 0.27L
PRODUS
NOU
IN CURS DE APROVIZIONARE
Sake Mitsutake Tezukuri Junmai Shu 0.27L
38,68 lei
Fără TVA: 32,51 lei
  • Disponibilitate: IN CURS DE APROVIZIONARE
  • Brand: Mitsutake
  • Cod Produs: 24733
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Alcool15%
CategorieSake Traditional
Litraj0.27L
Tara de origineJaponia

Descoperă rafinamentul unui sake care te poartă într-o lume uimitoare de arome și nuanțe complexe - Sake Mitsutake Tezukuri Junmai Shu. Alegerea ta ideală pentru o experiență senzorială fără egal. Mai mult decât o simplă băutură alcoolică, acest sake artizanal este o capodoperă ce se dezvăluie în fiecare detaliu, încântându-ți simțurile și creând o amintire inepuizabilă.

  • Ingrediente de Esență Supremă: Secretele gustului distinctiv al acestui sake se ascund în selecția meticuloasă a ingredientelor. Yamadanishiki, denumit și "regele orezului pentru sake", a fost ales cu grijă pentru a alcătui orezul prețios din această băutură. Prin șlefuirea sa cu migală până la 50%, esența sa aromatică și gustativă este dezvăluită în toată splendoarea sa. De asemenea, orezul local din prefectura Saga este prelucrat folosind tehnica ancestrală "Hako Koji", care încorporează muncă manuală dedicată în fiecare etapă a procesului de producție.
  • Tradiție Împletită cu Producția: Sake-ul Mitsutake respectă cu sfințenie tradițiile seculare ale producției de sake. În loc să se bazeze pe mașini industriale, procesul de producție se inspiră din metoda clasică "Hako Koji", unde fiecare pas este îndeplinit cu mâini pricepute. Astfel, fiecare picătură de sake păstrează nemuritoare aromele subtile și complexitatea orezului.
  • Gust și Parfum Distinctive: La degustare, vei fi învăluit de o explozie de gusturi, cu esența pură a orezului în prim-plan. Această caracteristică conferă sake-ului o profunzime și complexitate ce încântă fiecare papilă gustativă. Aroma fructată, cu nuanțe delicate, completează această experiență, transformând băutura într-o călătorie senzorială uluitoare.
  • Versatilitate Sublimă: Sake-ul Mitsutake Tezukuri Junmai Shu este disponibil în varianta de 270 ml, adaptându-se astfel preferințelor tale. Cu o concentrație alcoolică de 15 grade, acest sake se încadrează în categoria Junmai Shu, semn că este obținut exclusiv din orez și koji (orez mălțuit), fără adaosuri sau ingrediente artificiale.
  • Autenticitate Nedisimulată: Indiferent dacă îl deguști la temperatura camerei sau îl răcești, acest sake oferă multiple modalități de savurare. De la încălzirea ușoară (atsu kan) pentru evidențierea anumitor arome, la servirea rece pentru o prospețime desăvârșită, Mitsutake Tezukuri Junmai Shu reprezintă o trăire autentică și imposibil de confundat.

Încheiem această incursiune în universul Sake-ului Mitsutake Tezukuri Junmai Shu cu o recomandare fermă de a explora și a savura fiecare înghițitură din această operă de artă a producției de sake. Indiferent dacă ești un cunoscător înfocat sau un începător curios, acest sake te va purta într-o călătorie de gusturi pe care, cu siguranță, nu o vei uita.

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate