MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Segarcea Marama Feteasca Neagra 0.75L

Segarcea Marama Feteasca Neagra 0.75L
CARACTERISTICI
Soi strugureFeteasca Neagra
Alcool14%
CategorieVin rosu
Litraj0.75L
RegiuneDealurile Olteniei
StilSec
Tara de origineRomania

Domeniul Coroanei Segarcea se intinde pe un terioriu binecuvantat si este unul dintre domeniile date in administrare Casei Regale a Romaniei in anul 1884 cu rolul de a o sustine financiar. De atunci vinurile au insotit Familia Regala in timpul dineurilor diplomatice. Segarcea numita si “paralela vinurilor de calitate” se situeaza in regiunea Oltenia, unde este favorizata cultivarea vitei de vie printr-un echilibru intre solul aspru si soarele arzator. Incepand cu anul 2007 vinurile Segarcea sunt recunoscute international la concursuri din Europa, Asia si America. Acest sortiment este obtinut din unu dintre cele mai cunoscute soiuri de strugure din Romania, Feteasca Neagra, prin strugurii atent selectionati si presati trecand printr-un process macerare cateva zile. Vinul este maturat la o temperature controlata in butoaie din lemn pentru dobandirea aromelor si complexitatea corpului.

Culoare: Rosu purpuriu.

Miros:  Buchet aromatic intens completat cu note lemnoase.

Gust: Arome de fructe rosii dobandite de visine, coazaze si fragi cu indicia de ciocolata si migdale.

Asocieri gastronomice: preparate din bucataria romaneasca, preparate din carne de pui, preparate din carne de porc, branzeturi maturate.

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate