MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Segarcea Marama Feteasca Regala 0.75L

Segarcea Marama Feteasca Regala 0.75L
CARACTERISTICI
Soi strugureFeteasca Regala
Alcool12.2%
CategorieVin alb
Litraj0.75L
RegiuneDealurile Olteniei
StilSec
Tara de origineRomania
Domeniul Coroanei Segarcea se intinde pe un terioriu binecuvantat si este unul dintre domeniile date in administrare Casei Regale a Romaniei in anul 1884 cu rolul de a o sustine financiar. De atunci vinurile au insotit Familia Regala in timpul dineurilor diplomatice. Segarcea numita si “paralela vinurilor de calitate” se situeaza in regiunea Oltenia, unde este favorizata cultivarea vitei de vie printr-un echilibru intre solul aspru si soarele arzator. Incepand cu anul 2007 vinurile Segarcea sunt recunoscute international la concursuri din Europa, Asia si America. Acest sortiment este realizat exclusiv din struguri Feteasca Regala, un soi care impresioneaza prin calitate asa cum o face si Marama Feteasca Regala. Prin procesul de vinificare si maturare dobandeste arome bogate si rafinate.

Culoare: Galben cu reflexii verzui.

Miros: Buchet aromatic floral si fructat.

Gust: Papilele gustative sunt incantate de arome de flori proaspete de salcam completate cu note de ananas, piersica si prune.

Asocieri gastronomice: fructe de mare, peste gras, preparate din carne de pui.
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate