MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Segarcea Principesa Margareta Rosu 0.75L

Segarcea Principesa Margareta Rosu 0.75L
CARACTERISTICI
Soi strugureMarselan
Alcool13.5%
CategorieVin rosu
Litraj0.75L
RegiuneDealurile Olteniei
StilSec
Tara de origineRomania
Domeniul Coroanei s-a inspirat pentru aceasta colectie din caracterul nobil al Principesei Margareta, fiica mostenitoare a Regelui Mihai I, care prin reputatia sa impecabila isi dedica viata pentru a sustine tinerele talente ale Romaniei. Domeniul Coroanei Segarcea se intinde pe un terioriu binecuvantat si este unul dintre domeniile date in administrare Casei Regale a Romaniei in anul 1884 cu rolul de a o sustine financiar. De atunci vinurile au insotit Familia Regala in timpul dineurilor diplomatice. Acest sortiment are trasaturi nobile si un spirit profund. Segarcea Principesa Margareta Rosu este unul dintre cele mai complexe vinuri produse de crama Domeniul Coroanei Segarcea si este primul vin romanesc obtinut exclusiv din soiul Marselan. Pentru a asigura un extract deosebit pentru acest sortiment productia a fost limitata la 6 tone de struguri/hectar. Vinul are un potential deosebit de invechire.

Culoare: Rosu.
 
Miros: Buchet complex fructat dominat de zmeura si afine imbinate cu cacao, ciocolata, rom si cocos.

Gust: Complex care se dezvaluie treptat in prima parte dezvaluind arome de fructe rosii completate de accente de ciocolata si condimente.

Asocieri gastronomice: Preparate din carne rosie si preparate din carne alba.
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate