MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Via Coltul Pietrei Syrah DOC 0.75L

Via Coltul Pietrei Syrah DOC 0.75L
PRODUS
NOU
Via Coltul Pietrei Syrah DOC 0.75L
51,81 lei
Fără TVA: 43,54 lei
Taxa SGR: 1 x 0,50 lei
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Soi strugureSyrah
Alcool14.5%
CategorieVin rosu
Litraj0.75L
RegiuneDealu Mare
StilSec
Tara de origineRomania
Datorita particularitatilor sale aparte provenie din metodele traditionale de vinificare strugurii Syrah sunt izolati de de restul vitei de vie si plantati pe un deal retras din Podgoria Dealul Mare, fiind cultivati pe 5.2 hectare cu lumina si caldura soarelui care ii favorizeaza. Via Coltul Pietrei Syrah un vin reusit cu o structura ampla. Dupa recoltarea si presarea cu grija a strugurilor, vinul este maturat in butoaie de stejar de diferite marimi timp de opt luni. Jumate este pastrat in budane de 5000 litri in timp ce cealalta jumatate este maturata in baricuri de 225 litri.  

Culoare: Rosu purpuriu.

Miros: Note puternice de prune si cirese negre imbinate perfect cu un buchet discret de condimente si ciocolata amaruie.

Gust: Un vin caracterizat prin eleganta, taninuri bine coapte care dau o senzatie matasoasa cu o aciditate perfect integrata cu notele discrete ale condimentelor.

Asocieri gastronomice: preparate din carne rosie si preparate din carne de vanat.

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate