MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Vodka Belvedere 1.75L

Vodka Belvedere 1.75L
CARACTERISTICI
Alcool40%
CategorieVodka
Litraj1.75L
Tara de originePolonia

In inima Poloniei, purtand numele Belweder Palace din Varsovia aspect amintit pe fiecare sticla prin ilustratie, Belvedere este produs dupa o reteta cu traditie de peste 600 de ani. Cu ingrediente locale naturale si potrivit cu cerintele geografice poloneze, vodka are cele mai stricte discipline de productie din lume. Brandul Belvedere este creat nu de persoane, ci de un colectiv pasionat, prin inovatie continua cu parteneri agricoli polonezi.

Belvedere este o vodka super premium realizata din secara din Polonia si apa naturala din propriul put. Vodka Belvedere este certificata Kosher fiind produsa in conformitate cu cerintele legale pentru vodka din Polonia. Acest sortiment este echilibrat cu nunante usoare de vanilie, cu un profil gustativ complet care oscileaza intre dulce si usor condimentat cu indicii de piper si mirodenii. Finisajul este lung, placut, rotund completat cu note slabe de migdale.


Cuvinte cheie: vodca, vodka, vodca belvedere, vodka belvedere

Etichete: Vodka , , Vodka , Belvedere
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate