MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Vodka Belvedere Lake Bartezek 0.7L

Vodka Belvedere Lake Bartezek 0.7L
CARACTERISTICI
Alcool40%
CategorieVodka
Litraj0.7L
Tara de originePolonia

Belvedere este o vodka creata de un colectiv pasionat pentru a impresiona, prin inovatie continua cu parteneri agricoli polonezi. Belvedere este numita dupa Belweder Palace din Varsovia acest aspect fiind amintit pe fiecare sticla prin ilustratie. Acest sortiment este produs dupa o reteta cu traditie de peste 600 de ani, cu ingrediente locale naturale si potrivit cu cerintele geografice poloneze, vodka are cele mai stricte discipline de productie din lume. 

Prin aceasta gama Single Estate Rye brandul Belvedere prezinta capacitatea de a produce vodka ultra premium la cele mai bune standarde cu secara recoltata din zone diferite. Belvedere Lake Bartezek obtinuta din secara selectionata Diamond Dankowskie recoltata dintr-o mosie aflata la marginea lacului Bartezek unde iernile cu zapada multa ajuta secara sa isi dezvolte caracterul. Acest sortiment are arome proaspete de aer de mare cu note ierboase, condimente, caramel sarat imbracate intr-un finisaj lung balansat intre dulce si sarat.


Cuvinte cheie: vodca, vodka, vodca belvedere, vodka belvedere

Etichete: Vodka , , Vodka , Belvedere
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate