MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Vodka Brewdog Rogue Wave Single Malt 0.7L

Vodka Brewdog Rogue Wave Single Malt 0.7L
CARACTERISTICI
Alcool40%
CategorieVodka
Litraj0.7L
Tara de origineScotia

BrewDog binecunoscut pentru berile lor rezultate din entuziasmul si iubirea pentru a produce bere cu caracter, ne incanta de aceasta data cu o vodka proprie si deosebita – Rogue Wave Single Malt Vodka. Acest sortiment este un omagiu adus in onoarea varului fondatorului BrewDog, One-Armed Alex, care si-a pierdut bratul intr-un accident de pescuit, dar nu si-a pierdut pasiunea pentru distractie. BrewDog Rogue Wave Single Malt este distilata timp de 7 zile meticulous folosind vasul de cupru cu trei bule si inca o coloana. Este o vodka obtinuta dintr-o combinatie de orz maltat si grau maltat si este filtrata o singura data pentru a-si pastra sufletul si caracterul intact. Are un caracter cremos si este usor uleioasa cu note subtile de vanilie si condimente.

Miros: Note de vanilie completate cu indicii de condimente si cereale. 

Gust: Pe palat este creamoasa si usor uleioasa cu accente de vanilie si cu o creste subtila de boabe de piper si cereale.

Etichete: Vodka , , Vodka , Brewdog
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate