MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Whiskey Jack Daniel's fara picurator 1L

Whiskey Jack Daniel's fara picurator 1L
-4 % IN CURS DE APROVIZIONARE
Whiskey Jack Daniel's fara picurator 1L
Promoție valabilă încă
Zile
Ore
Min
Sec
105,99 lei
109,99 lei
Fără TVA: 89,07 lei
  • Disponibilitate: IN CURS DE APROVIZIONARE
  • Brand: Jack Daniels
  • Cod Produs: 80
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Alcool40%
CategorieAmerican Tennessee Whiskey
Litraj1L
RegiuneTennessee
Tara de origineS.U.A.
TipFara picurator

La Expoziția Universală din St. Louis, Missouri, în anul 1904, whiskey-ul Jack Daniel's Old No 7 a obținut un prestigiu remarcabil, primind prima sa medalie de aur. Această distincție a fost startul unei serie de șapte premii de aur, consacrând acest whiskey pe scena internațională.

  • Procesul de fabricație: Acest whiskey este creat cu o atenție minuțioasă, filtrându-se printr-un strat de trei metri de cărbune de arțar. Maturarea se face în butoaie fabricate manual, direct în distilerie, reflectând un angajament pentru calitate și tradiție. Unicitatea lui Jack Daniel's Old No 7 constă în lipsa unui calendar fix pentru maturare; este considerat "gata" doar când experții în degustare confirmă excelența sa, urmând principiile stabilite de Jack Daniel însuși.
  • Miros: Jack Daniel's Old No 7 fascinează prin notele sale olfactive dulci, combinate armonios: caramel, stafide, condimente uscate, nuci și accente subtile de rășină. Această combinație crează o experiență aromatică captivantă.
  • Gust: La nivel gustativ, whiskey-ul prezintă o dominanță dulceagă, cu accente de ciocolată, coajă de portocală, scortisoară, nuci, complementate de tonuri fine de lemn de stejar și arțar. Fiecare sorbitură este o călătorie prin complexitatea gustului său.
  • Finish: Finish-ul este caracterizat printr-o dulceață subtilă și note lemnoase, încheind experiența de degustare într-un mod elegant și memorabil, stimulând dorința de a reveni la această experiență.

Jack Daniel's Old No 7 este un simbol al tradiției, măiestriei și autenticității. Fiecare pahar deschide o fereastră către o tradiție profundă și o căutare constantă a perfecțiunii. Este alegerea ideală pentru cei care caută nu doar o băutură de calitate, ci și o experiență profundă în lumea gusturilor rafinate și a tradițiilor păstrate cu mândrie de-a lungul timpului.

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate