MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

The Gladstone Axe The Black Axe Blended Malt Scotch Whisky 0.7L

The Gladstone Axe The Black Axe Blended Malt Scotch Whisky 0.7L
The Gladstone Axe The Black Axe Blended Malt Scotch Whisky 0.7L
98,30 lei
Fără TVA: 82,61 lei
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Alcool41%
CategorieBlended Malt Scotch Whisky
Litraj0.7L
Tara de origineScotia

Secera Gladstone - Whisky-ul Blended Malt Scotch The Black Axe este o băutură alcoolică cu un caracter distinctiv, îmbinând mai multe arome remarcabile pentru a oferi o experiență degustativă deosebită. Această băutură oferă o paletă complexă de arome, iar trăsăturile sale distinctive sunt următoarele:

  • Picant și plin de turba: Acest whisky are un profil picant și bogat în turba, datorită faptului că include o parte de whisky Islay. Regiunea Islay din Scoția este faimoasă pentru producția de whisky-uri cu arome pronunțate de turba, oferind acestui whisky un gust distinct și plin de fum.
  • Note de vanilie: O altă caracteristică notabilă a acestui whisky este vanilia, care adaugă o dulceață subtilă și echilibrează armonios aromele picante și de turba. Această notă subtilă de vanilie contribuie la o experiență gustativă plăcută și armonioasă.
  • Arome de fructe de piatră: În timpul degustării, veți putea descoperi aromele de fructe de piatră, precum caisele sau piersicile, care adaugă o dimensiune suplimentară în complexitatea gustului. Aceste note fructate se îmbină perfect cu celelalte arome, contribuind la un profil de gust intrigant.
  • Note de fum: Datorită proporției mai mari de whisky Islay, cunoscut pentru intensitatea sa fumoasă, acest whisky se remarcă printr-o notă distinctă de fum în gust și miros. Această caracteristică oferă adâncime și originalitate întregii experiențe de degustare.
  • Selecție atentă de whisky-uri: The Black Axe este alcătuit dintr-o selecție meticuloasă de whisky-uri din malț de la 14 distilerii diferite din regiunile Highland și Islay. Fiecare lot al acestui whisky este obținut din 100% orz malțat și maturat cu grijă în butoaie de stejar. Ceea ce diferențiază "The Black Axe" de alte whisky-uri maturate în butoaie americane de stejar este procentul mai mare de whisky Islay, care adaugă profunzime, fum și mirodenii complexe.

Rezultatul final este un amestec îmbogățit, cu o paletă de arome variate și bine echilibrate. Această băutură captivantă oferă o experiență autentică pentru iubitorii de whisky scotch, indiferent dacă sunt pasionați de acest tip de băutură de mult timp sau sunt la începutul explorării acestui univers alcoolic. "The Black Axe" reușește să surprindă și să satisfacă cerințele unui public divers, fiind o alegere excelentă pentru momentele de relaxare și savurare ale pasionaților de whisky.


Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate