MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Whisky Dewar's Double Aged 12 ani 1L

Whisky Dewar's Double Aged 12 ani 1L
CARACTERISTICI
Alcool40%
CategorieBlended Scotch Whisky
Litraj1L
RegiunePerthshire
Tara de origineScotia
Vechime12 ani

Dewar's  este un mariaj perfect echilibrat din whisky de malt si de cereale de 12 ani, atent selectionate, din diferite regiuni ale Scotiei si creat de maestrul blender, Tom Aitken.
Pentru a crea acest whisky bogat, fructat si incantator de moale, se folosesc numai whisky-uri de malt si de cereale de cea mai buna calitate. Dupa care se lasa sa se odihneasca o perioada suplimentara in butoaie de stejar de epoca exclusiv rezervate, asigurandu-se ca aromele si gusturile lor individuale sa se armonizeaze pentru a obtine un scotch perfect echilibrat si exceptional de fin. Fiecare sticla este numerotata si reprezinta un semn de exclusivitate, cu garantia lor de calitate.

Culoare: chihlimbar profund si bogat.

Miros: fructat, care combina sultanina si stafidele cu o nota de heather scotian, formand un whisky perfect echilibrat si moale.

Gust: rotund, cu corp mediu spre plin, o dulceata bogata, fructata, cu o usoara nota de stejar. Un final lung, plin de arome si persistent.

Imbinarea acestor whisky-uri superbe adauga o finete pe care stiinta nu o poate explica, dar pe care gustul dumneavoastra o va discerne imediat.


Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate