MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Whisky Johnnie Walker Black Label 12 ani 1L

Whisky Johnnie Walker Black Label 12 ani 1L
CARACTERISTICI
Alcool40%
CategorieBlended Scotch Whisky
Litraj1L
Tara de origineScotia
Vechime12 Ani

Istoria Johnnie Walker incepe in anul 1819, cand tatal lui John Wlaker tocmai murise. S-ar putea sa credeti ca acesta a fost un inceput greu, pentru un umil fermier, insa intotdeauna a fost ceva special legat de John, avea o sclipire in ochi, un foc in interior, un pas in fata oricui poate. Lumea din acea perioada nu era cea mai prietenoasa si John stia asta, asa ca nu era vreme de mahnire era nevoie de crearea unor conditii de trai. Atunci s-ar putea spune ca a luat nastere Johnnie Walker insa abia fiul sau, Alexander a pus cu adevarat bazele Johnnie Wlaker, dupa moarte lui John, in anul 1867, cand acesta a lansat primul Johnnie Walker numit "Old Highland Whisky".

Johnnie Walker Black Label este o adevarat icoana, recunoscuta drept etalon pentru toate celelalte whisky-uri blended de lux. Creat folosind doar whisky-uri in varsta de cel putin 12 ani, din cele patru colturi ale Scotiei, Johnnie Walker Black Label are un caracter inconfundabil de neted si profund. Un whisky impresionant de servit cu orice ocazie, indiferent daca te distrezi acasa sau intr-o noapte cu prietenii.

Miros: Miros luxos de fructe negre si tropicale cu nuante de vanilie dulce

Gust: Savurati adancimea aromei dezvoltata de maturarea in butoaie de stejar, combinate cu note de cafea

Finish: Finish-ul este unul neted si incalzitor cu note de fumAcest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate