MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Whisky Loch Lomond Blended Scotch Reserve 0.7L

Whisky Loch Lomond Blended Scotch Reserve 0.7L
CARACTERISTICI
Alcool40%
CategorieBlended Scotch Whisky
Litraj0.70L
Tara de origineScotia

In sudul  Scotiei, unde se afla lacul Lomond, aici a fost infiintata prima distilerie in anul 1814, care dupa 3 ani a fost inchisa. Afacerea a fost preluata si infiintata de fostii proprietari ai altei distilerii cunoscute, Littlemill din Bowling in anul 1964. In anul 1984 distileria si-a inchsi portile si a trecut printr-o perioada de stagnare in anii 1980. Proprietarul s-a schimbat cand Alexander Bulloch si compania Glen Catrine au achizitionat afacerea si au reluat productia de malt in anul 1987. La momentul deschiderii in anul 1994 era singura distilerie din Scotia care producea atat whisky de cereale cat si de malt. 

Loch Lomond Blended Scotch Whisky Reserve este un blend bine echilibrat obtinut dintr-un amestec unic de malt whisky si grain whisky distilate si maturate in distileria care ii poarta numele. Acest sortiment scotian este cremos completat de note fructate si arome deosebite pe care le contureaza prin maturarea in butoaie din lemn de stejar.

Miros: Note de coaja de portocala si malț proaspăt completata cu tonuri florale

Gust: Biscuiți digestivi, ghimbir si accente de portocale

Final: Fructat si floral cu nuante de miere cremoasă


Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate