MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Whisky The Glen Silver's Blended Scotch 0.7L

Whisky The Glen Silver's Blended Scotch 0.7L
Whisky The Glen Silver's Blended Scotch 0.7L
55,01 lei
Fără TVA: 46,22 lei
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Alcool40%
CategorieBlended Scotch Whisky
Litraj0.7L
Tara de origineScotia

Povestea The Glen Silver's incepe cu apa din muntii stancosi si vaile verzi din Scotia, care sunt leaganul pentru aceasta apa, cunoscuta initial ca "aqua vitae" si anume apa vietii, denumire care atunci cand a fost tradusa in galeza, a fost popularizata sub numele de "Usquebaugh" pronuntat "Wiskyba". Incepand cu secolul al IV-lea, cand calugarii crestini au introdus distileria in tarile scotiene, s-a dezvoltat o traditie straveche care stabileste si reglementeaza procesul de creare a acestei bauturi atat de apreciate. Aceasta mostenire poate fi apreciata in fiecare sticla de Glen Silver, un whisky scotian, din mai multe soiuri inclusiv blended si malt scotch.

Glen Silver's Blended Scotch Whisky este rezultatul unor combinatii magnifice de scotch-uri si experienta scotiaana in producerea de whisky-uri. Selectia materiilor prime, procesul de maltare, distilare si imbatranirea in butoaie sunt insotite de arta atemporala a pregatirii acestui sortiment.

Miros: Acest scotch are o aroma bine definita de cereale imbatranite cu note de malt de orz, paine prajita si turba

Gust: Acesta are un gust matasos, cu note de stejar si note subtile de fum de la prajirea maltului

Finish: Acesta are un finish lung si uscat cu note afumate


Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate