MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Whisky Talisker Storm 0.7L

Whisky Talisker Storm 0.7L
CARACTERISTICI
Alcool45.8%
CategorieIsland Single Malt Scotch Whisky
Litraj0.7L
RegiuneIsland
Tara de origineScotia

Talisker i-a nastere prin anul 1830, atunci cand fratii MacAskills construieste distileria Talisker la Carbost, pe malul Loch Harport, in ciuda opozitie localnicilor si clerului local. Prin 1898 Allan decide sa fuzioneze cu Thomas MacKenzie pentru a forma Diluaine-Talisker Distillery Co. Ltd cu toate ca pana atunci Talisker devenise deja unul dintre cele mai vandute single malt-uri din tara.

Talisker Storm este acel whisky care poarta amprenta Scotiei insulare. Distileria Talisker din Skye, a reusit de-a lungul istoriei sa creeze unele dintre cele mai elegante si mai expresive single malturi, apreciate atat de cunoscatori cat si de amatorii de whisky. Notele ce caracterizeaza acest whisky sunt aprige, expresive, vibrante dar sunt totusi domolite de accente placute si prietenoase. Talisker Storm se caracterizeaza in jurul notelor afumate si picante iar parfumul ce se elibereaza la fiecare pahar fiind unul dinamic, alternand note subtile de piper cu cele de fructe si miere.

Miros: Note parfumate de fum si picant cu tente subtile de piper si fructe

Gust: Are o aroma de caramel si cuisoare in care se resimte notele delicate de turba si piper

Finish: Are un finish lung, invaluit in note bogate de stejar, apa de mare si piper


Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate