MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Whisky Glen Grant 16 ani 0.7L

Whisky Glen Grant 16 ani 0.7L
CARACTERISTICI
Alcool43%
CategorieSpeyside Single Malt Scotch Whisky
Litraj0.7L
RegiuneSpeyside
Tara de origineScotia
Vechime16 ani

In 1840, fratii John si James Grant au solicitati o licenta pentru a-si face o distilerie. Cu marea si portul Garmouth in apropiere, raul Spey la sud si inconjurat de campii care cultiva orz, toate ingredientele de baza necesare producerii whisky-ului erau la indemana pentru acestia. Glen Grant de 10 ani a castigat in 2016 titlul de "Single Malt of the Year" titlu oferit de Jim Murray Whisky Bible, acesta fiind un whisky exemplar scotian.

Glen Grant 16 ani este un sortiment nou in gama celor de la Glen Grant maturat timp de minim 16 ani fiind un single malt imbatranit in butoaie de stejar american in care au fost bourbon. Acest sortiment este un whisky care izbucneste in arome de fructe de livada intense si cu un finish complex si intens, ceea ce-l face un single malt speysider extrem de racoritor.

Miros: Acest single malt are un buchet intens de arome de fructe de livada netede si aromate

Gust: Gustul acestui single malt este unul moale si proaspat cu un echilibru bun de fructe de livada coapte

Finish: Finish-ul este unul intens si fructat cu o intensitate lunga si persistentaAcest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate