MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Whisky The Singleton of Dufftown Tailfire 0.7L

Whisky The Singleton of Dufftown Tailfire 0.7L
Whisky The Singleton of Dufftown Tailfire 0.7L
174,16 lei
Fără TVA: 146,35 lei
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Alcool40%
CategorieSpeyside Single Malt Scotch Whisky
Litraj0.7L
RegiuneSpeyside
Tara de origineScotia

In Dufftown se zice ca: "Roma a fost construita pe sapte dealuri, iar Dufftown se afla pe sapte faleze". Construita in anul 1897 si a saptea dintre distilerii, distileria Glendullan se afla pe malul raului Dullen, prin pitorescul Convall Hills. Aceasta produce un whisky delicat cu un profil din care se disting notele de mere verzi. Cea mai mare parte a whisky-ului produs aici se matureaza in butoaie de stejar american in care au fost bourbon, ceea ce confera o dulcea si o bogatie aparte whisky-ului produs aici. 

Singleton Tailfire este un single malt vibrant cu accente fructate care mangaie simturile consumatorilor care sunt cunoscatori de single malt-uri. Acesta a fost lansat in 2014 si este un sortiment usor si poate fi apreciat cu orice ocazie. Acest sortiment este imbatranit intr-o combinatie de butoaie de stejar europene si americane ce dezvolta o textura captivanta un buchet intrigant si o consistenta echilibrata.

Miros: Buchetul acestui single malt se remarca prin miresme fuctate, vegetale si note de lemn si fum

Gust: Gustul se remarca prin notele de coaja de portocala, zahar brun, fructe si condimente si notele de lemn de stejar

Finish: Finish-ul este unul mediu spre lung cu note fructate si note subtile de fum


Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate