MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Sichera de Hidisel 0.75L

Sichera de Hidisel 0.75L
CARACTERISTICI
Alcool7%
CategorieCidru Artizanal
Litraj0.75L
RegiuneTransilvania - Bihor
Tara de origineRomania
Termenul “sichera” provine din latinescul “sicera” si era denumirea data bauturilor/vinului din fructe (in special din mere). Este mai cunoscut termenul francez “cidre”. Sichera a fost denumirea sub care acest tip de bautura era cunoscuta la noi in tara. Producatorii de la Ferma Roua, situata in Hidiselul de Sus, judetul Bihor, au hotarat sa reia aceasta veche traditie romaneasca, a bauturii facute din suc de mere fermentat. Dupa ani de cercetare si experimentare, ferma a ales 5 soiuri de mere care sa permita obtinerea unei combinatii perfecte de gust, dulceata si aciditate. 

Sichera este o bautura cu aroma fina si cu un gust rafinat. Este dublu fermentata cu drojdii selectionate, sec, nefiltrata si carbonatata natural. Este un produs artizanal, in productie limitata si vine ambalata intr-o prezentare rustica, eleganta.

Sichera este o bautura versatila, de care va puteti bucura tot timpul anului. O puteti servi rece sau intr-un cocktail racoritor in verile calde sau puteti incerca cidrul fiert in zilele reci.
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate