MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Gin Green Man WoodLand 0.7L

Produs - Gin Green Man WoodLand  0.7L - Wpg.ro
PRODUS
NOU
ARTIZANAL
Gin Green Man WoodLand 0.7L
145,00 lei
Fără TVA: 121,85 lei
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Alcool42%
CategorieGin artizanal
Litraj0.7L
Tara de origineAnglia
AromePin proaspat, frunze de mesteacan si brad, plante de trandafir si mar.

În inima pădurilor antice din regiunea Surrey Hills, Gin Green Man WoodLand strălucește ca o băutură alcoolică cu adevărat excepțională, creată cu pasiune și pricepere. Este o veritabilă capodoperă artizanală, întrucât conține o selecție minunată de plante și ierburi sylvan, conferindu-i o identitate distinctă și o aromă bogată și complexă. Această băutură aduce cu sine următoarele trăsături caracteristice:

  • Originea și procesul de fabricație: Născută în mijlocul pădurilor ancestrale din regiunea Surrey Hills, Gin Green Man WoodLand este o creație remarcabilă, fabricată manual cu măiestrie. De-a lungul procesului de producție, acest gin primește numele său sugestiv, "WoodLand", datorită legăturii sale profunde cu natura din care se naște și a aromelor specifice pădurii.
  • Ingrediente și arome distincte: Rețeta sa atent selecționată cuprinde o varietate de plante și ierburi sylvan, aducându-i un caracter autentic și inconfundabil. Isopul, fructele de măceș, alunul, mesteacănul și multe altele se îmbină armonios, rezultând o paletă aromatică complexă, cu accente erbale și fructate. În universul ginului, acest amestec de arome provenite din inima pădurii îl diferențiază cu grație și transformă fiecare degustare într-o experiență remarcabilă.
  • Note de degustare: În momentul primei sorbituri, vei fi încântat de aromele proaspete și revigorante de pin, brad și frunze bogate de mesteacăn, care definesc notele de vârf. Pe mijlocul gustului, se regăsesc armonios ienupărul din Macedonia de Nord, fructele de măceș și merele, adăugând profunzime și accente fructate și erbale. Finalul gustului este impresionant, cu aromele puternice de ienupăr din Bosnia, semințele de fenicul și păpădia, care își lasă amprenta persistentă, oferind accente lemnoase și rădăcinoase, și încheind experiența gustativă într-un mod memorabil.
  • Experiența degustării: Călătorind pe aromele sale captivante, Gin Green Man WoodLand te poartă într-o incursiune gustativă fascinantă, în care esența pădurii se împletește în mod subtil cu subtilitățile ginului. Odată ce atinge papilele gustative, oferă o senzație autentică și rafinată. Această băutură artizanală este perfectă pentru pasionații de ginuri cu arome complexe și autentice, cei dornici să exploreze un produs de calitate, cu o poveste unică și o puternică conexiune cu natura.

Gin Green Man WoodLand se evidențiază prin proveniența sa din pădurile ancestrale din Surrey Hills, prin aromele sale bogate de plante sylvan și prin notele de degustare echilibrate și complexe. Savurând acest gin, vei experimenta autenticitatea și captivarea naturii, făcându-l o alegere perfectă pentru cei ce își doresc să descopere o băutură alcoolică cu arome distincte și autentice.

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate