MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Vodka Green Man Wildwood 0.7L

Vodka Green Man Wildwood 0.7L
PRODUS
NOU
Vodka Green Man Wildwood 0.7L
136,31 lei
Fără TVA: 114,55 lei
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Alcool42%
CategorieVodka
Litraj0.7L
Tara de origineAnglia

În inima peisajului pitoresc al Surrey Hills, Vodka Green Man Wildwood 0.7L se înalță ca o băutură alcoolică aparte, impunându-se prin multiple caracteristici unice și rafinate. Îmbinând măiestria artizanală, ingrediente naturale și o preocupare conștientă pentru mediu, această vodkă oferă o experiență de degustare autentică și inconfundabilă, ce depășește cu mult limitele vodkăi obișnuite.

  • Originea și procesul de fabricație: Vodka Green Man Wildwood este creată manual cu mare atenție și pasiune în mijlocul pădurilor luxuriante din Surrey Hills, o regiune deosebită în ceea ce privește frumusețea naturii. Această origine adaugă o notă de autenticitate și calitate deosebită băuturii, fiecare înghițitură reflectând devotamentul pentru a oferi o experiență de consum cu adevărat specială.
  • Filtrare prin cărbune de lemn de fag: Pentru a contura un gust rafinat și limpede al acestei vodkăi, producătorii utilizează un proces esențial de filtrare prin cărbune de lemn de fag. Acest cărbune special este selectat din pădurile locale, ce sunt administrate cu responsabilitate pentru a sprijini mediul înconjurător. Prin acest proces, Vodka Green Man Wildwood dobândește o textură fină și un gust pur, întruchipând îmbinarea perfectă dintre tehnică și respectul față de natură.
  • Profilul aromatic distinct: Aromele și gustul acestei vodkăi încântă simțurile cu o varietate de nuanțe. La miros, se remarcă notele dulci și lemnoase de mesteacăn, evocând o conexiune profundă cu natura și peisajele din care provine. Urmează apoi buchetele proaspete și vii de mentă, adăugând o notă de prospețime ce completează armonios experiența de degustare. În plus, se pot percepe subtile arome de păpădie, ce aduc o ușoară amărăciune, și rădăcină de urzică, conferind unicitate vodkăi în fiecare înghițitură.
  • Elemente de sustenabilitate și calitate: O caracteristică definitorie a Vodka Green Man Wildwood este angajamentul ferm al producătorilor față de sustenabilitate și calitate. Prin utilizarea ingredientelor din surse sustenabile și a cărbunelui provenit din pădurile gestionate responsabil, această vodkă își afirmă respectul pentru mediu și pentru ecosistemele ce îi oferă materiile prime. Astfel, fiecare strop din această băutură capătă o dimensiune etică, fiind apreciată de către consumatori implicați în alegeri eco-friendly.
  • O experiență deosebită pentru iubitorii de natură și calitate: Vodka Green Man Wildwood 0.7L se adresează celor ce apreciază rafinamentul și autenticitatea în gusturile lor. Cu o paletă aromatică ce evocă natura în toată splendoarea ei, această vodkă transcendentală își invită savurătorii într-o călătorie senzorială captivantă și memorabilă. Pentru pasionații de vodkă ce doresc să experimenteze ceva mai special, Vodka Green Man Wildwood se dovedește a fi o alegere demnă de atenție și aplauze.

Vodka Green Man Wildwood 0.7L se impune ca o băutură alcoolică de excepție, alcătuită cu grijă și respect pentru natură, oferind o călătorie senzorială inegalabilă și rafinată. Dacă ești în căutarea unei vodkăi autentice și cu adevărat deosebite, aceasta reprezintă alegerea ideală.

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate