MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Chateau Badette Saint Emilion Grand Cru 0.75L

Chateau Badette Saint Emilion Grand Cru 0.75L
CARACTERISTICI
Soi strugure Merlot, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot
Alcool15.5%
CategorieVin rosu
Litraj0.75L
RegiuneSaint-Emilion
StilSec
Tara de origineFranta

Vinurile de la Chateau Badette sunt distribuite in cea mai mare parte de catre comerciantii din Bordeaux, precum si de catre unii importatori belgieni. Foarte repede, din recolta 2012, eforturile noului proprietar au dat roadele, iar calitatea vinurilor a fost recunoscuta de degustatori. Anii 2013 si 2014 au confirmat aceasta tendinta, accentuata astazi de excelentele 2015 si 2016, care au profitat de noile instalatii.

Chateau Badette Saint Emilion Grand Cru este un cupaj din soiurile de struguri:  75% Merlot, 15% Cabernet Franc, 7% Cabernet Sauvignon si 3% Petit Verdot acestia se dezvolta pe un sol argilos-calcar si calcar compact, nisip-argilos si nisip-pietris cu varsta medie de vita de vie de 30 de ani. Recoltare manuala in cutii mici, sortarea cu densitometru si manuala. Vinificare totala in butoaie de 500L si rezervoare din otel inoxidabil umplut de gravitatie, imbatranirea are loc: 75% in butoi si 25% in rezervor.

Culoare: rosu inchis si stralucitoar.

Miros: floral.

Gust: de fructe, limpede si cu o lungime apreciabila si un final moale.

Temperatura de servire: 15 - 18°C


Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate