MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Chateau Lamour Castillon Cotes de Bordeaux 0.75L

Chateau Lamour Castillon Cotes de Bordeaux 0.75L
IN CURS DE APROVIZIONARE
Chateau Lamour Castillon Cotes de Bordeaux 0.75L
37,00 lei
Fără TVA: 31,09 lei
  • Disponibilitate: IN CURS DE APROVIZIONARE
  • Brand: Celene Bordeaux
  • Cod Produs: 32146
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
PremiiMedalie bronz Concours de Bordeaux Vins d'Aquitaine", 88 Wine Enthusiast
Soi strugureCabernet Franc, Merlot
Alcool14,5%
CategorieVin rosu
Litraj0.75L
RegiuneCotes de Bordeaux
StilSec
Tara de origineFranta

Chateau Lamour este situat ideal, la cativa kilometri de Saint-Emilion, in afara comunei Les Salles-de-Castillon. Acest pamant frumos gazduieste iazuri, paduri si 20 de acri de vita de vie cu o varsta medie de 35 de ani. Solurile argiloase calcaroase si namol sunt potrivite pentru Merlot, astfel incat majoritatea podgoriilor sunt plantate ca atare. Lamour este o proprietate de familie independenta, detinuta si condusa de Francoise Lannoye si de fiica ei, Celine. Chateau Lamour Castillon Cotes de Bordeaux este al doilea vin din cutiile Tastevin si Buissonniers. Nu departe de Saint-Emilion, Chateau Lamour produce pe 5 ha: Merlot, soiul de struguri rege al malului drept, si Cabernet Franc. Facut din amestecul acestor doua soiuri de struguri, acest vin este o adevarata delicatesa de fructe negre pe un fundal fin condimentat, suav si delicat. 

Chateau Lamour are mai multe podgorii distincte care se amesteca cu iazuri si paduri de pe intregul domeniu. Fiecare parcela este recoltata manual si vinificata separat. Fermentatia in otel inoxidabil este urmata de 15 zile de macerare la 82°F. Acest lucru imbunatateste profilul fructelor, adauga structura si face vinul mai suplu. Vinul este apoi invechit timp de 18 luni intr-un amestec de 20% butoaie de stejar si 80% rezervoare de otel inoxidabil, inainte ca cupajul final să fie selectat si imbuteliat.

Culoare: rosu purpuriu, culoare profunda.

Miros: arome stralucitoare de fructe rosii zdrobite, cu note de paine prajita care impreuna cu notele de eucalipt evidentiaza aromele de fructe rosii.

Gust: fructat si generos, cu taninuri suple incadrate de aciditate suculenta.

Temperatura de serivire: 16-18 °C.

Asocieri gastronomice:branzeturi invechite, orice de pe gratar, carnuri fierte, ciuperci, pizza, paste.

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate