MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Chateau Lanbersac Coeur de Vigne Puisseguin Saint Emilion 0.75L

Chateau Lanbersac Coeur de Vigne Puisseguin Saint Emilion 0.75L
IN CURS DE APROVIZIONARE
Chateau Lanbersac Coeur de Vigne Puisseguin Saint Emilion 0.75L
88,99 lei
Fără TVA: 74,78 lei
  • Disponibilitate: IN CURS DE APROVIZIONARE
  • Brand: Celene Bordeaux
  • Cod Produs: 32187
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
AlergeniFara Sulfiti
Soi strugureMerlot
Alcool14%
CategorieVin rosu
Litraj0.75L
RegiuneBordeaux Puisseguin - Saint Emilion
StilSec
Tara de origineFranta

Chateau Lanbersac este o proprietate de 22 de hectare situata la sud de platoul calcaros din Asteries, in denumirea Puisseguin Saint-Emilion. Detine o casa cu o arhitectura rurala, o locuinta ingusta, cu o dezvoltare traditionala in regiunea Bordeaux. Podgoriile proprietatii nu sunt dintr-o bucata, ele sunt raspandite pe trei sectoare geologice ale denumirii: sol argilo-calcaros, sol argilo-siliceos si sol limoso-calcaros. Aceasta diversitate de terroir combinata cu vinificarea parcelelor le permit o serie de caracteristici tipice in timpul cupajului. In plus, managementul vitei de vie se bazeaza si pe respectul pentru natura solului.

Chateau Lanbersac Coeur de Vigne Puisseguin Saint Emilion un vin rosu sec din soiul de struguri 100% merlot. Recoltare este mecanica, invechire 100% in cuve. Pentru a asigura un vin stabil, se executa o imbuteliere speciala pentru vinuri fara sulfiti cu un aparat pentru a monitoriza si controla oxigenul dizolvat prin sticla la momentul imbutelieri.

Culoare: violet intens.

Miros: elibereaza intens arome de cassis, mure si agrise.

Gust: este generos,suav si concentrat, cu o intensitate foarte placuta a fructelor.

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate