MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Feudi Salentini 125 Negroamaro del Salento IGP 0.75L

Feudi Salentini 125 Negroamaro del Salento IGP 0.75L
Feudi Salentini 125 Negroamaro del Salento IGP 0.75L
49,98 lei
Fără TVA: 42,00 lei
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Soi strugureNegroamaro
Alcool12.5%
CategorieVin rosu
Litraj0.75L
RegiunePuglia
StilSec
Tara de origineItalia

În pitoreasca regiune Salento din sudul Italiei, Crama Feudi Salentini găsește sursa pentru vinurile lor de calitate excepțională. Unul dintre exemplarele lor distincte, vinul roșu sec Feudi Salentini 125 Negroamaro del Salento IGP, este o adevărată bijuterie a producției lor vinicole. Haideți să explorăm împreună câteva trăsături generale și distinctive ale acestui vin remarcabil:

  • Bază nobilă: Feudi Salentini 125 Negroamaro del Salento IGP este realizat cu pasiune din strugurii selecționați de varietate Negroamaro, specifici regiunii Salento din Puglia, Italia. Aici, climatul și solul se combină pentru a crea un mediu propice producerii de vinuri intense, bogate în arome și autenticitate.
  • O paletă cromatică încântătoare: Culoarea roșie rubiniu a acestui vin ademenește privirea, dezvăluind concentrația și maturitatea perfectă a strugurilor. În pahar, se pot observa reflexii purpurii sau violacee, oferind un spectacol vizual captivant, ce prevestește o experiență gustativă profundă și memorabilă.
  • O simfonie olfactivă: Feudi Salentini 125 Negroamaro del Salento IGP încântă simțurile cu un buchet bogat și intens. Aromele dominante aduc în prim-plan fructe negre coapte, precum cireșe negre, mure și prune, însoțite subtil de nuanțe de ciocolată, condimente și o notă ușor fumee. În armonie, aceste arome complexe creează o experiență olfactivă captivantă și rafinată.
  • O desfătare gustativă: Însoțită de taninuri moi și echilibrate, gustul acestui vin se prezintă plin și catifelat. Se remarcă prin notele persistente de fructe negre coapte, condimente și ciocolată amăruie, o adevărată incursiune într-o lume de savoare. Cu astfel de caracteristici, vinul se potrivește perfect pentru a însoți mâncăruri bogate în arome, precum carnea roșie, vânatul sau brânzeturile maturate.
  • Atingerea timpului: Feudi Salentini 125 Negroamaro del Salento IGP dezvăluie un potențial de învechire în sticlă, oferind o perspectivă interesantă celor pasionați de evoluția vinurilor în timp. Prin maturare, aromele se vor dezvolta într-o simfonie mai complexă, iar taninurile se vor îmblânzi, adăugând profunzime și subtilitate băuturii.

Vinul roșu sec Feudi Salentini 125 Negroamaro del Salento IGP este o alegere cu adevărat remarcabilă pentru cei ce apreciază vinurile intense și bogate. Aromele sale complexe și buchetul generos vor oferi o experiență olfactivă și gustativă deosebită. Gustul său echilibrat și structura catifelată completează perfect această experiență. Cu potențialul său de învechire, acest vin oferă o oportunitate minunată de a explora evoluția aromei și a taninurilor în timp. Feudi Salentini 125 Negroamaro del Salento IGP merită cu siguranță să fie descoperit și savurat în momente speciale sau alături de delicii culinare.

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate