MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Gin Silent Pool Rose Expression 0.7L

Gin Silent Pool Rose Expression 0.7L
ARTIZANAL
Gin Silent Pool Rose Expression 0.7L
149,99 lei
Fără TVA: 126,04 lei
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Alcool43%
CategorieGin artizanal
Litraj 0.7L
Tara de origineAnglia
AromePere, bergamota, cubeb, cardamom, lamaie, trandafir

Ginul Silent Pool Rose Expression este o variantă distinsă a gamei de ginuri produse de distileria Silent Pool, apreciată pentru caracteristicile sale remarcabile. Acest gin îmbină aromele clasice ale ginului cu note delicate și parfumate de trandafir, capturând esența trandafirilor într-un mod subtil. Producția sa este realizată cu mare atenție și calitate prin distilare artizanală în alambicuri de cupru, folosind tehnici tradiționale și ingrediente de înaltă calitate.

Ginul Silent Pool Rose Expression oferă un gust echilibrat, în care aromele florale se îmbină armonios cu ienupărul și coriandrul, oferind o experiență plăcută și rafinată. Finisajul său este catifelat și moale, lăsând o impresie gustativă deosebită. Poate fi savurat într-un cocktail sau servit pur, pentru a profita în întregime de aromele sale captivante.

Aspectul estetic al acestui gin este de asemenea impresionant, fiind îmbuteliat într-o sticlă elegantă și distinctivă, care păstrează identitatea vizuală a brandului Silent Pool.

Este important de menționat că experiența gustativă poate varia de la persoană la persoană, însă Silent Pool Rose Expression a fost în general apreciat pentru aromele sale florale și gustul echilibrat, fiind considerat un gin de calitate și plăcut în lumea băuturilor alcoolice.

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate