MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Blog RSS Feed

20 ian. Coniacul și aromele sale complexe - GHID UTIL despre istoria, producția și savurarea celei mai rafinate băuturi din lume
Indries Sebastian 0 38
Coniacul este o băutură rafinată, apreciată de sute de ani pentru aroma sa complexă și distinctă. Cu o istorie care datează din secolul al XVI-lea, coniacul a devenit sinonim cu rafinamentul și eleganța. Precizia procesului de producție, reglementări..
17 ian. Idei de cadouri corporate - ce le poți oferi colaboratorilor, partenerilor de afaceri, angajaților și clienților fideli în funcție de ocazie
Daraban Ramona 0 30
Cadourile corporate se numără printre cele mai înțelepte alegeri atunci când vine vorba despre crearea unor relații de business stabile și de lungă durată, dar și atunci când vorbim despre menținerea și întărirea celor deja existente. Prin urmare, in..
12 ian. Depozitarea vinului: Importanța păstrării acestei băuturi în locuri special amenajate
Pasca Carina 0 31
Băuturile fac parte din meniul multor afaceri mici și mari, vinurile fiind printre cele mai servite de clienți, datorită varietății și gustului rafinat, dar și potrivirii cu majoritatea preparatelor culinare. Ca om de afaceri și manager de bar sau re..
12 dec. Băuturi de Revelion: categorii de produse nelipsite din meniul petrecerii dintre ani + sfaturi utile pentru crearea lui
Doe John 0 63
La petrecerea organizată în noaptea dintre ani, băuturile au un rol major în ceea ce privește crearea unei stări de bine a invitaților. Pentru ca oamenii prezenți să se bucure de o experiență minunată și pentru a-și începe noul an într-un mod fantast..
05 dec. Meniul de băutură la nuntă: ce nu trebuie să lipsească și cum poate fi planificat corespunzător?
Doe John 0 38
Meniul de băutură la o nuntă este extrem de important, deoarece majoritatea invitaților îl așteaptă cu nerăbdare. Acesta poate face distincția între un eveniment banal și unul cu totul și cu totul special, în care toată lumea se simte bine și relaxat..
26 oct. Cum se bea romul: mod de servire, tipuri și alte particularități
0 979
Cum se bea romul: mod de servire, tipuri și alte particularitățiRomul este recunoscut pentru gustul său puternic și rafinat, care îl transformă într-o băutură nobilă. Pentru a descoperi cu adevărat valoarea acestuia, este necesar să fie consumat ținâ..
Afişare 1 - 6 din 10 (2 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate