MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Blog RSS Feed

14 iul. Cele mai bune whisky-uri
Indries Sebastian 0 1045
În lumea plină de viață a industriei ospitalității, unde experiențele excepționale ale clienților sunt piatra de temelie a succesului, calitatea băuturilor servite joacă un rol esențial. Printre gamele largi de opțiuni disponibile, whisky-ul este o b..
01 iul. Cel mai bun gin
Pasca Carina 0 335
Dacă îți dorești să servești un gin bun pentru clienții tăi, indiferent de business-ul pe care îl ai, trebuie să te asiguri că achiziționezi băuturi de calitate, care fac cinste brandului tău. Pentru că ne dorim să beneficiezi de ce este mai bun, am ..
28 iun. Vinul alb: care sunt beneficiile acestuia potrivit specialiștilor și ce soiuri de vin sunt populare în industria ospitalieră
Daraban Ramona 0 2290
Vinul este una dintre cele mai vechi și rafinate băuturi create vreodată de om. Cu o istorie bogată ce se întinde pe mii de ani, vinul a devenit o parte integrantă a culturii și tradițiilor umane. În acest context, vinul alb reprezintă o alegere deos..
31 mai Vinuri albe bune - cele mai apreciate produse de clienții pretențioși
Indries Sebastian 0 5258
Vinurile albe sunt proaspete, vibrante, rafinate și elegante. Ele vorbesc simplu și frumos despre teritoriul din care provin și despre viticultorul care a contribuit din plin la realizarea lor. Selecția unor vinuri albe care să satisfacă chiar cele m..
29 mai Degustarea de vinuri – o experiență pentru clienți, un mod de promovare pentru afacere
Cora Cora 0 350
Sectorul organizării de evenimente a devenit din ce în ce mai dinamic și mai ofertant, existând tot felul de metode de promovare prin care afacerile își pot face cunoscute portofoliile de produse, creând în același timp experiențe inedite, unice pent..
25 mai Diferența dintre brandy și coniac – tot ce trebuie să știi pentru a pune la punct cel mai bun meniu de băuturi
Indries Sebastian 0 155
În calitate de antreprenor sau de proprietar al unei afaceri HoReCa, este important să le oferi tuturor clienților și colaboratorilor tăi produse de înaltă calitate și un meniu cât se poate de rafinat. Brandy-ul și coniacul sunt două sortimente de bă..
Afişare 1 - 6 din 26 (5 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate