MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Lichior De Kuyper Peachtree 1L

Lichior De Kuyper Peachtree 1L
PRODUS
NOU
IN CURS DE APROVIZIONARE
Lichior De Kuyper Peachtree 1L
69,99 lei
Fără TVA: 58,82 lei
  • Disponibilitate: IN CURS DE APROVIZIONARE
  • Brand: De Kuyper
  • Cod Produs: 22399
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Alcool20%
CategorieLichior
Litraj1L
Tara de origineOlanda
AromePiersica

Imaginează-ți savoarea verii într-o sticlă de De Kuyper Lichior Peachtree. Această băutură ușoară și răcoritoare te duce cu gândul la zilele călduroase și serile relaxate de vară, iar versatilitatea sa o face alegerea perfectă pentru amestecat cocktail-uri. Este cunoscut ca un adevărat ambasador al gustului și mirosului autentic al piersicilor coapte pe copac, fiind apreciat și considerat sublim de către cei care îl degustă.

Peachtree a luat naștere dintr-o idee ingenioasă, un om numit Earl LaRoe tăind ramurile piersicilor săi într-o suburbie numită Greenhills, situată în apropiere de Cincinnati, Ohio, la începutul anilor 1980. LaRoe era specialist în arome pentru National Distillers, partenerul De Kuyper în vânzarea produselor în SUA. Când National Distillers l-a rugat să ajute la dezvoltarea unui produs mai ușor, mai dulce și cu un conținut mai scăzut de alcool, copacii săi de piersică i-au dat o idee. Peachtree a fost lansat în 1984 și a devenit primul lichior care a reușit să redea gustul autentic al piersicilor coapte pe copac printr-o rețetă bine echilibrată și o distilare delicată.

Peachtree a avut un succes imens datorită ușurinței cu care se poate amesteca în cocktail-uri. A fost ingredientul cheie în crearea celebrului cocktail Fuzzy Navel, care a contribuit la popularitatea crescută a cocktail-urilor și băuturilor mixate în anii '80. Astăzi, Peachtree este apreciat în peste 100 de țări din lume, cu piețe mari precum Japonia, Coreea de Sud, Germania și Olanda care contribuie semnificativ la succesul său continuu.

Momentul perfect pentru a savura Peachtree este atunci când vrei să-ți trezești spiritul verii. Această băutură aduce o senzație ușoară, liberă și revigorantă, amintindu-ne de zilele însorite și pline de energie. În timpul iernii, tânjim după căldura soarelui, iar Peachtree ne ajută să aducem puțină vară în viața noastră. Ne inspiră să trăim în prezent, să creăm amintiri cu prietenii și familia, să ne bucurăm de fiecare moment.

Alege Peachtree pentru a descoperi gustul autentic al piersicilor coapte și pentru a crea cocktail-uri splendide precum Sex on the Beach și Fizzy Peachtree. Această sticlă cristalină este ideală pentru serile de petrecere alături de prieteni. Așadar, bucură-te de fiecare înghițitură și de momentele frumoase pe care le aduce în viața ta!

Etichete: Altele , Altele , Lichior , De Kuyper
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate