MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Gin Brewdog Lone Wolf 0.7L

Gin Brewdog Lone Wolf 0.7L
CARACTERISTICI
Alcool40%
CategorieGin artizanal
Litraj0.7L
Tara de origineScotia
De cand a fost infiintata Distileria Brewdog a urmarit cea mai mare misiune, misiunea de a face alti oamnei la fel de pasionati de bere artizanala ca si ei. Continuand si in ziua de azi cu aceasta perceptie, berile artizanale de la BrewDog nu sunt ferite de farmecele distilarii in amlabicuri intrand in jocurile mestesugaresti. Desi la baza este o berarie ce a luat nastere in 2007, Distileria BrewDog produce o gama de spirtoase deosebite.

LoneWolf Gin, nascut sub luna nebuna, s-a ridicat din ferocitatea padurii scotiene, creat pentru a face diferenta capturand atitudinea iconica prin ilustrarea apriga a lupului inspirata de operele din camera de distilare a lui BrewDog. Acest gin este obtinut din propriile culturi de orz la care se alatura o selectie de botanice, accentele cele mai acerbe fiind ale ienuparului. Ginul LoneWolf are arome calde de condimente cu influiente botanice de frunza de tei Makrut, angelica, cardamom, boabe de piper si coriandru completate de note de citrice.
Etichete: Gin , Gin , Gin Artizanal , Brewdog
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate