MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Rom Brewdog Five Hundred Cuts - Botanical - 0.7L

Rom Brewdog Five Hundred Cuts - Botanical - 0.7L
ARTIZANAL IN CURS DE APROVIZIONARE
Rom Brewdog Five Hundred Cuts - Botanical - 0.7L
151,52 lei
Fără TVA: 127,33 lei
  • Disponibilitate: IN CURS DE APROVIZIONARE
  • Brand: Brewdog
  • Cod Produs: 30030
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Alcool40%
CategorieRom
Litraj0.7L
StilSpiced
Tara de origineScotia

Cu fiecare etichetă a romului Five Hundred Cuts se deschide o poveste captivantă, o cronică a îndrăznelii și a pasiunii pentru viață. Această băutură extraordinară nu se limitează doar la a fi un rom; este o odă senzorială, o călătorie în lumea aromelor care îndeamnă la curaj și explorare.

Pregătit cu migală, romul Five Hundred Cuts se naște din melasa selectă a trestiei de zahăr și fermentat cu drojdii de vin roșu timp de șapte zile, într-o alchimie care împletește tradiția cu inovația. Procesul său complex de distilare, o simfonie artistică de arome, începe cu dubla distilare într-un cazan special. Timp de patru ore, în această „orchestră” aromele se îmbină și se transformă, lăsându-și amprenta subtilă pe fiecare picătură.

Nu e doar un amestec, ci o creație perfecționată cu atenție meticuloasă la fiecare detaliu. În timpul distilării, se adaugă cu grijă o picătură de zahăr Muscovado nerafinat, conferind băuturii o dulceață subtilă și delicată. Aromele sunt alese cu grijă, de la scorțișoară și coajă de portocală până la boabe de tonka, cuișoare și ghimbir, transformând fiecare înghițitură într-o călătorie aromatică fascinantă.

Imersându-te în această experiență senzorială, vei descoperi o paletă vastă de senzații:

  • Culoare: O nuanță profundă de marron închis, ca o amintire a pământului fertil de unde se trage.
  • Miros: Parfumul de cola se îmbină într-o armonie sublimă cu notele de ciocolată neagră și caramel, completate de accente subtile de ghimbir, coajă de portocală și cuișoare.
  • Gust: O simfonie de mentol și cardamom, întrețesută cu accente de zahăr brun, creând un dans gustativ memorabil.
  • Finish: Un final persistent, proaspăt, cu arome subtile de ierburi care îți îmbrățișează simțurile, ca o poveste care persistă după ultima înghițitură.

Five Hundred Cuts nu este doar un rom; este o explorare a infinitului univers al aromelor. Produs de către BrewDog, deja faimos pentru inovațiile lor în lumea berii artizanale, acest rom a câștigat recunoaștere internațională pentru creativitatea sa neînfricată și calitatea sa incontestabilă. Fiecare sticlă reprezintă un portal către o lume fascinantă a senzorialității și aventurii, o promisiune de experiențe senzoriale profunde și povești captivante care așteaptă să fie descoperite în fiecare înghițitură. Este o chemare către cei curajoși, dornici să exploreze și să descopere mai mult decât o simplă băutură, ci o întreagă lume a senzațiilor. Prin Five Hundred Cuts, aventura nu face decât să înceapă.

Etichete: Rom , Rom , Spiced Rum , Brewdog
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate