MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Bitter Fee Brothers West Indian Orange 0.15L

Bitter Fee Brothers West Indian Orange 0.15L
PRODUS
NOU
IN CURS DE APROVIZIONARE
Bitter Fee Brothers West Indian Orange 0.15L
55,44 lei
Fără TVA: 46,59 lei
  • Disponibilitate: IN CURS DE APROVIZIONARE
  • Brand: Fee Brothers
  • Cod Produs: 1401
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Alcool9%
CategorieBitter
Litraj0.15L
Tara de origineU.S.A

Fee Brothers West Indian Orange Bitter este o băutură alcoolică deosebită, ce se remarcă prin aromă fină și distinctă, obținută din cojile de portocală cultivate în exoticele Indii de Vest. Această băutură este inspirată de bogăția tradițiilor și aromele caracteristice ale acestei regiuni îndepărtate și este creată folosind doar ingrediente naturale, cu accent deosebit pe cojile de portocală din West Indies. Iată principalele caracteristici care fac din Fee Brothers West Indian Orange Bitter o alegere specială:

  • Aromă deosebită: Unul dintre elementele-cheie care definesc acest bitter este aroma sa distinctă. Gustul său fin și plin de personalitate provine în mare parte din cojile de portocală de înaltă calitate, crescute cu grijă în însoritele Indii de Vest. Această esență autentică adaugă un farmec unic băuturii, captând într-un mod special esența tradițiilor și a peisajelor exotice din regiune.
  • Ingrediente naturale: Fee Brothers West Indian Orange Bitter se mândrește cu faptul că este realizat exclusiv din ingrediente naturale. Pasiunea pentru autenticitate și calitate se reflectă în selecția atentă a cojilor de portocală provenite din West Indies, conferind astfel băuturii o autenticitate și savoare aparte. Absența aditivilor sau a substanțelor artificiale adaugă o notă de puritate și încredere în acest produs.
  • Inspirat de regiunea West Indies: Fee Brothers West Indian Orange Bitter este o creație inspirată de minunatele peisaje și tradiții ale Indiilor de Vest. Aromele și parfumurile captivante ale acestei regiuni au fost transpuse cu grijă în această băutură, dând naștere unei experiențe deosebite de degustare. Fiecare înghițitură vă va purta imaginația către plaje însorite, vânturi blânde și farmecul exotic al West Indies.
  • Potrivit pentru mixologie: Fee Brothers West Indian Orange Bitter este un ingredient des utilizat în mixologie. Băuturile amare, precum bitters, sunt apreciate pentru a aduce un element distinct de arome amare și complexitate în cocktailuri. Astfel, acest bitter se transformă într-o componentă esențială pentru mixologii profesioniști sau pasionații de cocktailuri, dând naștere unor combinații inedite și surprinzătoare.
  • Crearea de băuturi rafinate: Datorită gustului său special și sofisticat, Fee Brothers West Indian Orange Bitter adaugă o notă distinctă și subtilă oricărei băuturi. Indiferent dacă este utilizat în cocktailuri clasice sau creații inovatoare, acest bitter conferă o savoare deosebită, evidențiind profilul de aromă al băuturilor și oferind o experiență rafinată de degustare.

Fee Brothers West Indian Orange Bitter este o băutură alcoolică de excepție, ce îmbină măiestria ingrediențelor naturale cu inspirația adusă de regiunea West Indies. Aroma sa distinctă, inspirată din cojile de portocală cultivate cu grijă în Indiile de Vest, creează o experiență de degustare captivantă și autentică. Fiind potrivit pentru mixologie și adăugând o notă specială oricărei băuturi, acest bitter se transformă într-un element esențial în lumea cocktailurilor și a băuturilor rafinate.

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate