Petrecerile, întâlnirile și diversele evenimente presupun socializare, interacțiune cu diferite persoane. De aceea, în calitate de organizator, este important să le pui la dispoziție celor invitați produse de înaltă calitate, care să le satisfacă dorințele și să le creeze mediul perfect pentru a se simți bine.

Pentru că la aceste petreceri printre cei așteptați sunt atât bărbați, cât și femei, este indicat să pregătești un meniu de băuturi cât mai variat, în așa fel încât oricine să poată alege. Când vine vorba despre băuturile pe care le preferă doamnele, lista poate fi foarte complexă, însă cu puțină atenție, le vei putea oferi exact ceea ce își doresc.


Cuprins:

  1. Băuturi alcoolice pentru femei - care sunt sortimentele preferate?

  2. Băuturi fine pentru femei - de ce trebuie să ții cont pentru a alege sortimentele potrivite?

2.1. Băuturi alcoolice pentru femei - descoperă exact ceea ce preferă 

2.2. Băutură fină pentru femei - eleganță și bun gust într-un singur pahar

  1. Băuturi preferate de femei - ce ar trebui să includă meniul tău?

3.1. Băuturi alcoolice pentru femei - element ce va garanta succesul evenimentului tău

3.2. Băuturi alcoolice pentru femei - sfaturi și recomandări pentru o petrecere de vis


1. Băuturi alcoolice pentru femei - care sunt sortimentele preferate?

Preferințele individuale variază foarte mult, deci nu există o listă clară a băuturilor alcoolice seci pe care le preferă femeile. Cu toate acestea, unele dintre cele mai populare băuturi alcoolice preferate de doamne sunt:

  1. Vinul alb - acesta este adesea considerat mai sec decât vinul roșu, deoarece are un conținut mai scăzut de taninuri. În funcție de tipul de vin alb, acesta poate fi sec, demisec sau dulce, însă femeile care preferă băuturile alcoolice astringente tind să se îndrepte spre vinurile albe seci.

  2. Gin tonic - este o băutură alcoolică ușoară și răcoritoare. Adesea servit cu o felie de lime sau lămâie, aceasta este băutura ideală pentru o zi caldă de vară sau pentru o seară relaxantă la o terasă sau la petrecere.

  3. Martini - sortiment clasic, cu un istoric îndelungat, poate fi amestecat în numeroase moduri. Dacă dorești să incluzi în meniu băuturi alcoolice seci, atunci un martini clasic, care conține gin și vermut, ar putea fi o variantă de luat în considerare.

  4. Vodka - este o altă variantă de alcool pur, cu un gust puternic și diferite grade de tărie, foarte populară printre femei. Vodka se poate savura seacă, eventual însoțită de o felie de lime ori împreună cu sucuri naturale, pentru un plus de aromă.

  5. Prosecco - este un vin spumant italian, care este adesea considerat mai sec decât șampania. Este o băutură ușoară, răcoritoare și efervescentă, perfectă pentru a sărbători ocazii speciale sau pentru a fi savurată în timpul unei seri romantice. Mai mult decât atât, Prosecco se află pe lista ingredientelor unei alte băuturi foarte căutate și anume Aperol Spritz.

  6. Crema de whisky - este un alt sortiment foarte apreciat datorită gustului dulce și aromei specifice de cafea, care îi imprimă caracterul inconfundabil și o diferențiază de whiskey-ul sec. Această cremă de whisky este disponibilă de la numeroase branduri, oferindu-ți posibilitatea de a selecta diferite arome și chiar ediții limitate.

Desigur, gusturile variază foarte mult în rândul doamnelor. Pe lângă cele menționate deja, din meniul de băuturi pe care urmează să îl alcătuiești pentru reprezentantele sexului frumos nu trebuie să lipsească lichiorul, diferitele sortimente de vin dulce, dar nici șampania.

2. Băuturi fine pentru femei - de ce trebuie să ții cont pentru a alege sortimentele potrivite?

Alegerea băuturilor alcoolice pentru femei poate fi o sarcină dificilă, deoarece preferințele fiecăreia dintre doamnele invitate la eveniment variază foarte mult. Însă, există câteva sfaturi care pot fi utile în alegerea unui meniu de băuturi alcoolice care să satisfacă gusturile și preferințele tuturor femeilor.

2.1. Băuturi alcoolice pentru femei - descoperă exact ceea ce preferă

Pentru a fi sigur că optezi pentru variantele de băuturi perfecte pentru meniuri, cel mai simplu este să le întrebi direct ce preferă. Dacă organizezi o petrecere sau o întâlnire socială, poți întreba doamnele care participă la eveniment ce băuturi alcoolice preferă. În acest fel, vei putea pune la punct meniul pentru viitor, oferind numeroase opțiuni pentru a te asigura că toată lumea se simte confortabil, este mulțumită și, mai ales, se distrează.

2.2. Băutură fină pentru femei - eleganță și bun gust într-un singur pahar

Alegerea unor sortimente de băuturi alcoolice fine pentru femei nu doar că îți va aduce mai multe cliente pe viitor, dar îți va asigura și versatilitate în ceea ce privește meniul de cocktail-uri. Lista beneficiilor aduse de o selecție variată continuă:

  • Calitatea superioară - băuturile fine au în compoziția de bază ingrediente de cea mai înaltă calitate și sunt procesate cu mare grijă pentru a oferi în final atât experiența plăcută, cât și gustul rafinat. Aceasta poate fi o alegere excelentă pentru diferite evenimente speciale.

  • Aroma aparte - licorile fine oferă un gust complex și sofisticat care va fi foarte apreciat de femei. Acestea pot fi savurate lent, pentru a putea fi apreciată fiecare notă de gust și aromă, garantând o experiență plăcută și diferită față de băuturile obișnuite.

  • Imaginea luxuriantă - sunt adesea asociate cu luxul și rafinamentul și, prin urmare, pot fi folosite pentru a crea o imagine elegantă, rafinată și cu mult bun gust pentru evenimentul respectiv. Acest lucru este important pentru evenimente formale și extinse, așa cum sunt nunțile, botezurile, dar și întâlnirile de afaceri.

  • Opțiuni de personalizare - băuturile fine permit numeroase opțiuni de personalizare, ceea ce înseamnă că poți crea o experiență unică pentru doamnele care participă la evenimentele tale. De exemplu, poți alege să servești un „signature drink” pentru eveniment sau chiar să creezi pe loc o băutură specială pentru doamna care dorește să servească ceva unic. Mai mult decât atât, având la dispoziție o varietate de băuturi alcoolice, ai posibilitatea de a servi cocktail-uri potrivite sezonului în care evenimentele au loc.



3. Băuturi preferate de femei - ce ar trebui să includă meniul tău?

Când vine vorba despre evenimentele importante, meniurile trebuie să fie cât mai cuprinzătoare, dar și special adaptate tuturor invitaților. La prima vedere, stabilirea unui meniu pare a fi o sarcină dificilă, însă ținând cont de câteva aspecte, vei reuși să le oferi invitatelor tale experiența pe care și-o doresc.

Meniul de băuturi pentru femei poate fi destul de variat, în funcție de preferințele fiecăreia dintre ele. În general, ar trebui să fie incluse opțiuni pentru toate gusturile, însă câteva dintre acestea nu trebuie să lipsească.

3.1. Băuturi alcoolice pentru femei - element ce va garanta succesul evenimentului tău

Diferitele sortimente de vinuri demidulci, dar și cele spumante sunt o alegere populară printre femei. Acestea sunt disponibile de la numeroase crame recunoscute pentru gustul unic și experiența plăcută pe care o creează. În același timp, nici celelalte tipuri de vin nu ar trebui neglijate, ci din contră, le poți include în meniul tău în funcție de sezon. De exemplu, vinul alb este adesea preferat în timpul verii sau la evenimente mai formale, în timp ce vinul roșu este o alegere mai populară în timpul sezonului rece sau la petrecerile mai relaxate. 

În plus, mult cunoscuta champagne trebuie inclusă obligatoriu pe lista băuturilor disponibile, mai ales dacă evenimentul organizat de tine marchează o aniversare ori un eveniment fericit din viața invitaților tăi.

Cocktail-urile sunt foarte populare printre invitate, iar meniul poate include opțiuni clasice, cum ar fi Cosmopolitan sau Margarita sau cocktail-uri personalizate create special pentru eveniment. Nu în ultimul rând, deși berea este adesea asociată cu bărbații, există multe opțiuni de bere pentru femei, cum ar fi berea albă sau berea cu fructe. Ai posibilitatea de a selecta pentru doamnele care participă la evenimentele tale dintr-o gamă foarte variată de branduri de bere, pornind de la cea blondă, mai slabă, și cea brună, ceva mai tare, și până la variantele mai sofisticate, așa cum sunt berea albă și cea roșie, obținute prin procedee de fabricație deosebite.


3.2. Băuturi alcoolice pentru femei - sfaturi și recomandări pentru o petrecere de vis


Cel mai important aspect atunci când vine vorba despre organizarea oricărei petreceri sau întâlniri este atenția la detalii. Locația ta trebuie să fie decorată corespunzător, cu elemente care să insufle o atmosferă plăcută și primitoare, iar meniul tău de mâncare și de băuturi să fie impecabil, întocmai pentru a-i face pe toți cei care îți trec pragul să se simtă perfect.

De asemenea, orice eveniment reușit implică și organizarea unor momente artistice pentru invitați, dar și punerea la dispoziție a numeroase „distracții”. Poți alege să le asiguri participanților la petreceri cabine foto clasice sau chiar de 360 de grade, rotative, care să le permită să își facă poze haioase și selfie-uri bune pentru rețelele de socializare. 

Astfel, pentru a te asigura că totul este pus la punct în ceea ce privește băuturile pentru doamne, este indicat să le oferi sortimentele pe care le îndrăgesc. Băuturile fine, cum ar fi whisky sec sau sub formă de cremă dulce, ori rom, pot fi o alegere excelentă pentru evenimente mai formale sau pentru persoanele care caută o experiență mai rafinată.Femeile tind să prefere băuturile alcoolice care sunt ușoare și răcoritoare, cum ar fi gin tonic sau vodka tonic. Aceste variante sunt ideale pentru o seară relaxantă sau o petrecere și sunt perfecte pentru a fi savurate pe o terasă într-o zi caldă de vară.

De asemenea, vinul alb este adesea preferat de doamne, deoarece are un gust mai ușor și mai puțin intens decât vinul roșu. În plus, vinul alb este foarte versatil, putând fi inclus în meniul a numeroase evenimente diferite, astfel încât îți poate fi de un real ajutor, în cazul în care nu ești sigur ce să alegi.

Nu uita să adaugi pe listă și sortimentele mai dulci, cu arome fructate, deoarece sunt foarte apreciate de doamnele și domnișoarele ce vor ajunge în locația ta. În acest fel, vei le vei putea pune la dispoziție cocktail-uri recunoscute, cum ar fi Mojito sau Piña colada. Aceste băuturi sunt ideale pentru petrecerile de vară, dar și pentru evenimentele cu o tematică romantică ori chiar pentru nunți.

Dacă îți dorești să impresionezi și să le oferi invitatelor o experiență deosebită, ai posibilitatea de a opta pentru băuturi alcoolice fine, cum ar fi un single malt whisky sau un cognac de calitate. Aceste tipuri nu trebuie să lipsească de pe masă atunci când organizezi o cină specială sau pentru o petrecere de lux. În acest fel, toți participanții la eveniment vor putea savura lent și atent băuturile fine, apreciindu-le aromele și gusturile complexe.

Bineînțeles, nu trebuie să uiți de băuturile non-alcoolice. Este important să iei în considerare faptul că unii dintre invitați nu doresc să servească alcool pe parcursul evenimentului. Astfel, încearcă să incluzi în meniu variante de sucuri naturale și acidulate, apă minerală plată și carbogazificată, dar și sortimente de cafea, cu sau fără lapte. În acest fel, vei fi sigur că toți invitații vor putea alege câte ceva din ce le-ai pregătit și se vor simți bine. 

Ținând cont de toate aspectele de mai sus, vei putea alcătui lista perfectă de băuturi alcoolice pentru doamne, care să cuprindă sortimente variate, special adăugate pentru a le atinge și depăși așteptările. Petrecerile și întâlnirile pe care le vei organiza se vor dovedi a avea un adevărat succes, iar toată lumea se va distra și va fi mulțumită. Nu în ultimul rând, părerea celor care participă la evenimentele tale contează foarte mult pentru dezvoltarea continuă a afacerii tale, așa că este indicat să le ceri mereu impresii și să îi încurajezi să îți lase un feedback.


Sursa foto: unsplash.com; wpg.ro