MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Brandy Vecchia Romagna Etichetta Nera 3 ani fara picurator 1L

Brandy Vecchia Romagna Etichetta Nera 3 ani fara picurator 1L
Brandy Vecchia Romagna Etichetta Nera 3 ani fara picurator 1L
75,75 lei
Fără TVA: 63,65 lei
Taxa SGR: 1 x 0,50 lei
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Alcool40%
CategorieBrandy clasic
Litraj1L
Tara de origineItalia
Vechime3 ani

Vecchia Romagna este cel mai vandut brandy din Italia in anul 2018 si s-a nascut in anul 1820 la Bologna in distileria Buton, dar a devenit faimos abia in anii saizeci si saptezeci ai secolulu XX. “Metoda Vecchia Romagna” este compusa din trei etape, prima etapa include distilarea de tip coloasa continua si discontinua in alembic, urmata de maturarea in butoaie din lemn de stejar si in cele din urma imbinarea cu o selectie de bauturi spiertoase. In anul 1970 Vecchia Romagna a inaugurat o noua fabrica, unde doar matureaza brandy-ul si este numita “Orasul brandului”.

Brandy-ul este realizat dintr-o selectie de vinuri obtinute din struguri Trebbiano (soi de strugure celebru in realizarea mai multor sortimente de coniac de origine franceza), distilate si lasate sa se odihneasca in butoaie din lemn de stejar timp de trei ani. Vecchia Romagna Etichetta Nera incanta cu arome fructate imbinate cu note de vanilie si scortisoara si note de cafea. Este un Brandy versatil ce poate fi savurat simplu cu gheata sau in cocktail-uri cara au in reteta lor brandy.

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate