MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Divin Calarasi 3 ani 0.5L

Divin Calarasi 3 ani 0.5L
IN CURS DE APROVIZIONARE
Divin Calarasi 3 ani 0.5L
26,99 lei
Fără TVA: 22,68 lei
  • Disponibilitate: IN CURS DE APROVIZIONARE
  • Brand: Calarasi Divin
  • Cod Produs: 31422
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Alcool40%
CategorieDivin V.S.
Litraj0.5L
Tara de origineRepublica Moldova
Vechime3 ani

Cu o activitate de 124 de ani, fabrica “Calarasi Divin” a fost fondata de David Sarajishvili, in Republica Moldova, in zona Codrilor, unde contidiile climatice sunt favorabile pentru a obtine materie prima pur ecologica. Acesta bautura exceptionala este apreciata nu doar in Republica Moldova unde este lider de piata, ci si la nivel international, dovedind prin numeroasele medalii castigate la concursurile nationale si internationale. Fiecare sticla de “Divin” este traditie pura, aceasta fiind produsa dupa retete unice in fabrica utilata cu tehnologie avansata si moderna.

Divin Calarasi Legenda 3 ani este realizat din distilate de vin atent selectionate si maturare pentru o perioada de minim 3 ani. Superbul sortiment este dominat de un buchet complex cu nuante florale si accente de invechire. Culoarea chihlimbarului auriu este dobandita prin maturare, tot maturarea fiind raspunzatoare si de gustul moale, cald si armonios.

Miros: Buchet aromatic complex cu note de fructe si vanilie imbracate in nuante dobandite prin maturare

Gust: Moale si armonios

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate