MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Cognac Pierre Ferrand 1840 Original Formula 0.7L

Cognac Pierre Ferrand 1840 Original Formula 0.7L
CARACTERISTICI
Alcool45%
CategorieCognac
Litraj0.7L
RegiuneCognac
Tara de origineFranta

Compania a fost fondata de Alexandre Gabriel in 1989, cu misiunea de a pastra metodele de productie artizanale, vechi de cand lumea, devenind unul dintre cei mai importanti producatori de bauturi spirtoase de tip boutique din lume si arhitectul miscarii ""an historical spirits"". Maison Ferrand are spatii de productie la Château de Bonbonnet din secolul al XVIII-lea, in Ars, in legendara regiune franceza Cognac.

Ferrand 1840 Original Formula este o renastere a coniacului Ferrand Classic de 3 stele si este alcatuit din rachiu de vinuri produse din vita de vie situata in Angeac, Grande Champagne, cea mai buna regiune de plantare din zona Cognac. Distilat in Alambic Charentais tipic si invechit in butoaie de stejar Limousin, acest coniac este caracteristic pentru Premier Cru si dezvaluie armonie intre parfumuri florale, arome fructate alaturi de note delicate de condimente.
De la podgorie pana la sticla, casa Ferrand scoate la iveala caracteristicile unice ale Cognacului, cu unicul scop de a crea experiente de degustare incomparabile care sa fie savurate cu entuziasm si dragoste.

Miros: cu note de struguri copti si suculenti, completati de note de flori de pajiste si note de flori de salcam, alaturi de o nota energizanta de cedru.

Gust: cu arome fructate, dar foarte limpede.

Finalul dezvaluie gustul de miere si condimente.

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate