MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Vinars Miorita XO 12 ani 0.7L

Vinars Miorita XO 12 ani 0.7L
IN CURS DE APROVIZIONARE
Vinars Miorita XO 12 ani 0.7L
97,36 lei
Fără TVA: 81,82 lei
  • Disponibilitate: IN CURS DE APROVIZIONARE
  • Brand: Miorita
  • Cod Produs: 368
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Soi strugureFeteasca Regala, Aligote, Plavaie
Alcool40%
CategorieVinars X.O.
Litraj0.7L
RegiuneDealurile Vrancei
Tara de origineRomania
Vechime12 ani

Inca din anul 1949, Vincon dezvolta si diversifica permanent o intreaga gama de produse de calitate. Cu peste 70 de ani de experientarealizeaza produse a caror calitate este recunoscuta de catre specialistii din intreaga lume, astfel o mare parte din vinurile si vinarsurile aflate in portofolilu Vincon Romania au castigat peste 400 de medalii la competitii nationale si internationale. 

Miorita XO 12 ani este cel mai tanar vinars si este primul din aceasta familie care a for medaliat in competitiile internationale. Este sortimentul cel mai apreciat si preferat in randul consumatorilor romani. Acest sortiment este realizat din distilate din vin invechite in lemn de stejar si este obtinut prin dubla distilare la foc direct in instalatii de cupru. Miorita XO 12 ani este maturat in butoaie din lemn de stejar minim 12 de ani unde dobandeste note fructate de stafide si struguri copti completate cu arome de ciocolata amaruie.

Miros: Arome de fructate cu note de ciocolata amaruie

Gust: Arome bogate de stafide si dtruguri bine copti completate cu accente calde de ciocoltata si note lemnoase

Finis: Lung si persistent

Etichete: Brandy , Brandy , Vinars , Miorita
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate